Problémy po čistení bartolinky

21. júl 2021

Pred vyše rokom sa mi zapálila, na pohotovosti mi ju narezal, dal drenaz a chodila som na čistenie. Vyzeralo že je všetko ok. Dodnes sa mi tam nespravila nová hrca ale v poslednom období na tom istom mieste pociťujem silnú bolesť akoby som ju tam zase mala. Je to len chvíľkova bolesť a sama zase odíde len mi to príde čudné keď tam nič nemám. No a druhý veľký problém. Odkedy mi ju minulý rok narezali mám problém pri styku. Akoby mi počas neho vo vnútri rezali nožom, nepríjemná, rezava bolesť na mieste kde som mala bartolinku. Dr mi to pozeral, vraj tam mám všetko zahojene, výter som mala v poriadku, žiadne iné problémy nemám. Len teda odvtedy je styk sprevádzaný bolesťou. Ako ste to mali vy po čistení bartolinky? To že sa zvykne robiť opakovane viem, s tým zatiaľ problém nemám.

limetka55
21. júl 2021

Ahoj. Mne ju zistili na preventivke, nebolela ma, takže som o nej nevedela. Vyčistili mi ju a pol roka som mala pokoj. Potom sa mi to vrátilo, ale tiež bez bolesti, len teda bola veľká asi ako pomaranč, tak to bolo cítiť. Vytiahli obsah a do týždňa sa to zase zaplnilo, zase vytiahli a po 2 dňoch zase.. Potom rozhodli o narezani, vyčistení, ale nepomohlo, tak mi ju vybrali.. Bolelo to dosť a problém so stykom som mala asi trištvrte roka, kým sa to všetko zahojilo. Potom bolesť prešla.. Odvtedy mam pokoj. Je tomu asi 7 rokov.

autor
21. júl 2021

@limetka55 v apríli bol rok čo mi to robili. Tak dúfam, že naozaj to chce len čas a prejde to, inak neviem 😔