Problémové pľúca

jazdec85
11. okt 2023

Ahojte, pred 18sti rokmi som mal spontánny pneumotorax pravej časti bol som liečený a zoperovaný vo Vyšných Hágoch. Od vtedy som nemal problém s pľúcami dokonca som aj fajčil až kým som nedostal korónu. Mal som ľahký priebeh max. som necítil čuch a chuť a mierne zvýšenú teplotu. Od vtedy čo je snáď 2,5 roka cítim stále tlaky na boku pri rebrách pravo aj v ľavo dokonca aj za pravou lopatkou. Je to skôr pichanie alebo pocit ako keby mi dakto tlačil do rebier keď cítim parfum, spotených ľudí, dym z cigariet, vydýchaný vzduch miestnosti, varenie. Niekedy mam mierne závrate a pocit dýchavičnosti. Mam pocit že sa to iba zhoršuje a Dr. obvodný aj pľúcny mi nevedia nič nájsť robili mi RTG, CT, EKG, a všetko bolo v poriadku. Viete mi poradiť čo sa so mnou deje alebo stretol sa už niekto s takýmto prípadom??? Ďakujem za všetky odpovede.

kacena4
11. okt 2023

psychika?

aurinia
12. okt 2023

@jazdec85 ja mám to isté a u mňa je to psychika, dýchavičnosť, bolesť na prsiach, bolesť medzi lopatkami, vnímam viac prach, dusno....tiež som s tým bola u pľúcneho....správ si test....ak más tieto stavy v kľude, tak je to psychika. Ak más tieto problémy keď pracuješ, keď más pohyb, tak je to pľúcny problem.