Prikladam fotku svojich noh a prosila by som radu 🙏 ked som bola mladsia rada som nosila vysoke topanky mala som krasne nechty,no potom sa to zacalo deformovat... rastu mi ako keby do hora a tocia sa a ked si to striham to boli ... prosim viete mi poradit co by mi pomohlo ? Najhorsie je to na palcoch ( pouzivam krem na pliesen)
Tak toto si mala byt davno na koznom nastupena, strasne aj sfarbenie smer doktor
@kim_possible To je plieseň ako z učebnice.
Veru pleseň, jedine dr.
@kim_possible tak toto je už vysoká forma plesne.Každemu sa to môže stať ani nevie ako,ale nechať to zajst do takého štádia,tak to je iný humus 🤮Tam je mykóza aj medzi prstami.
@kim_possible vyhľadaj pedikerku , ktorá ti poradí vhodné antimykotika a po preliečení,by bolo vhodné nasadiť šponu ,na vyrovnanie nechtu
Ja som mala nieco podobne ..vyskusala som vsetky mozne kremy a nic ,az kym som si nenasadila oreganove kvapky kazde rano 20kvapiek na lacno ( to som mala pliesen skoro na kazdom prste na ruke a na nohach ) a plus dala som si urobil sponovanie a necht sa super pomalicky vyrovnaval..takze dobra pedikerka iba..
Smer kožná a hlavne zmeniť obuv. Obuv treba vpredu širokú, pohodlnú,opatok Max 4 cm nohu a prsty máš deformované...zmeniť taktiež veľkosť ponožiek, siloniek, ( sú ti malé) preto ti idú nechty dohora...všetko prat na vyššej teplote, obuv, ponozky striedať, všetko dezinfikovať, papuče nosiť svoje...veľa šťastia, liečba je na dlho
Medicínalna pedikerka
Nemas pliesen???