Problém suchých pier

pupetko263
3. jún 2020
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či by mi vedel niekto poradiť mávam suché pery používam Jeleni loj balzam na pery pár dní je super potom cítim že sa mi spravia púčiky vyzerajú suché keď si ich natriem masťou tak z nich vyteká tekutina len bodka kožná povedala že to mám alergiu na chlad lebo sa mi to robilo len v zime a teraz sa mi to spraví tak neviem či je to ekzém alebo závislost na balzame za každú odpoveď ďakujem

nikaalili58
4. jún 2020

ahoj skusala si scrub na pery ? Mne to osobne pomaha a stym balzamom to tiez netrepa prehanat

majamat
4. jún 2020

@pupetko263 su ludia, co su viac nachylni na toto. mozte to byt rocnym obdobim ( castejsie v zime ) , nedostatkom tekutin, chybanie niektorych vitaminov.

rocne obdobie uz na to nie je. pijes dost tekutin?

pupetko263
autor
4. jún 2020
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@majamat nerozumiem že ročne obdobie už na to nie je

majamat
4. jún 2020

@pupetko263 no suche pery byvaju castejsie v zime a zima uz nie je,.

misa2704
4. jún 2020

Suché pery nebývajú problémom len zimy ale aj imunita,stres,dokonca aj alergia na nejaké potraviny. Poznám osobu ktorej bola zistená alergia na lepok po vynechani týchto potravín sa pery vrátili do normálu. A čo sa týka kadejakých balzamov tak odchod s tým najlepšia je lekárska vazelina.