dobrý deň prajem pred mesiacom cca som bola u zubára stým že ma bolí zub.. vytrhol ho.. ale trz ma bolí zase ale druhá strana tam mám nalomenú sedmičku a je v zlom stave a bolí ma celá čelusť vráža mi to do hlavy do hrdla (ako je mandla) medzi oči do uší.. a tá bolesť je neprestajná zajtra idem k zubárovy
je možné že tam v tom minulom zube bol zapal a prešiel na druhú stranu? na druhej strane neviem ktorý zub bolí strieda sa to..
čo to môže byť? to je úplné ignorantstvo z tvojej strany..........
Zápal si nechodí z jednej strany na druhú 😅 Jednoducho ťa rozbolel ďalší zub, s tým prvým to nemá nič spoločné.
no najskor treba opravit zuby.. nie zapal z jednej strany nepresiel na druhu... ak potom bolesti neprejdu, tak treba skumat. V prvom rade treba riadne vysetrit a osetrit zuby
Nie proste sa ten zlomený zub ozval, zápal tam je určite dlhšie, lebo zub sa len tak nezlomi, musí tam byt veľký kaz alebo veľká výplň. Zápal neprejde z jednej strany na druhú. A keď tak boli naozaj budr veľký, buďte rada ze ešte nie je opuch
Veď tá zlomená sedmička ťa bolí, čisto len náhoda že začala hneď bolieť po vytrhnutí na opačnej strane, žiadna infekcia neprešla, jednoducho zlomený zub pýta opravu