Problém so zapáchajúcimi nohami

20. jún 2023

Ahojte baby celý život mam problém so zápachom nôh. Som zdravá ale nechápem prečo mi stále smrdia nohy. Slapky mam tak na 20 obuti a môžem ich vyhodiť. Už som zúfalá, chodím aj na pedikúru ale po nej mi nohy nesmrdia týždeň a potom znovu. Neviem co mam robiť, jedine co mi pomohlo bol diclor ale ten zevraj nie je dobre používať dlhodobo. Ďakujem..

pribinak
20. jún 2023

Kúpeľ v hypermangane

bloger
20. jún 2023

Bývajú také spreje do topánok. Alebo antiperspirant nastriekať do obuvi. Dobré by si mala vyskúšať aj ten Iza Effect ničí baktérie. Ktoré môžu spôsobiť závažné plesňové ochorenie nechtov.

veselo_neveselo
20. jún 2023

A doma sa o nohy ako staras?
Ja by som, byt na tvojom mieste, ob dva dni namocila nohy do octovej vody, alebo hypermanganu, alebo teatree olejovej vody...proste niecoho, co spolahlivo nici bakterie.
Ak mas akekolvek podozrenie na plesne na nechtoch, tak poliecit.
Do topanok pravidelne sypat kys.boritu v prasku (zahubi plesne).
Nosit len 100% bavlnene ponozky, casto menit.

Nosit len obuv kde mozes mat ponozku (aj ked len taku tu mini, ale predsa nieco medzi nohou a topankou), alebo vyberaciu vlozku a tu pravidelne dezinfikovat.

A este, niektorim smrdia nohy ked jedia cesnaku, cibule, vela stiplavin...ked mas vela potnych zliaz na nohach...

mamatroch
20. jún 2023

A ponozky nosis ake? Lebo ja mam rovnaky problem a vsimla som si, ze v bambusovych sa mi potia ovela menej. Tych pouzijem cez den 1-2 pary, zatial co ked mam bavlnene, aj 4 pary za den padnu... Estd by mal pomahat i salviovy caj (pit), mozes skusit... A do ponpziek pomaha nasypat detsky puder, no to je pouzitelne len ak potrebujes byt cely den v topankach, inak robis biele stopy...

wishes
20. jún 2023

ja som pila salviovy caj a pomohlo 🙂

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenka.k
21. jún 2023

natrieť s dezinfekciou , svokre to pomohlo