Dobrý večer žienky chcela by som sa iba informovať či už takto niekto bol a čo bola príčina tento týždeň idem ku lekarovy mám taký problém že často sa mi nutka na veľké wcko každú chvíľu stolicu mám normálnu môže to byt nejaký problém?? Ďakujem každému sa odpovede
@anastaziamudrucova A neberies prasky, ktore beru fitnesaci? Na produkciu svalov? Caste nutkanie na wc mozes mat aj z cvikly. Z nejakeho bylinneho caju...alebo doplnky, ktore podporuju travenie, napr.pangamin...
@stanulienkat dneska už 4 krát aj 5 krát neviem z čoho bojim sa či nemám crohnovu chorobu bojim sa takých veci
@fauko nič také neberiem ale zkusila som už aj probiotiká a nič
@anastaziamudrucova tak skus zmenit stravu, daj si probio Biogaia a ked nepomoze, tak smer lekar. Stale nepises ako dlho to mas. Ak tri dni, tak by som určite s tým k lekárovi ešte nešla.
@stanulienkat už dlho neviem od kedy začala som mať aj bolesti brucha tento týždeň idem ku gastrologovy
@anastaziamudrucova ja som mala takyto problem pred vyse 20 rokmi. Zacalo mi to po chorobe a brati ATB. Niekedy len nutkanie na velku a potom nic...Chvilu trvalo kym som sla k lekarovi, no ked uz som si vsimla aj krv tak uz som bezala. Nakoniec sa zial z toho vykľula ulcerozna kolitida - chronicky zapal sliznice hrubeho creva ( blizka pribuzna Crohnovej choroby) :/ Roky sa liecim.
Ale zasa netreba hned panikarit. Moze tam byt kopa inych dovodov a moze to byt len prechodne nieco. Drzim palce!
@marka13 ako sa ty to prejavilo že si išla na wcko a mala si aj normálnu stolicu strašne sa bojim cítim že niečo neni v poriadku krv tam chvála bohu nemám ale nikam nemôžem ísť kvôli tomu furt len na záchod a záchod
@anastaziamudrucova veľa jes podľa mna 😄😄
Skus probiotika. Je otazne, ako dlho to trva, ci je to po dietnej chybe, ci po chorobe, ci si nebola v kontakte s nejakym chorym clovekom.....Mozno ti to probio upravia, ake nie, tak by som isla po niekolkych dnoch k lekarovi. Nepises, kolko krat do dna je stolica.