Stolica je pravidelná každý deň ..taká hnedá farba nie silno hnedá ale taká normálna hnedá....
Ale po utretí mám na papieri do žltá....
Bola som u dr.zobral vzorky stolice do dvoch ampuliek a všetko v poriadku.
Nemal ma niekam ešte poslať nemôže to byť niečo vážne...alebo je to len naozaj rýchle trávenie?
Ďakujem
@lyci je to naozaj v poriadku?nemala by som ísť ešte na nejaké vyšetrenie?
ano je to v poriadku netreba zidne vysetrenie potvrdil ti to aj lekar. skus sa venovat peceniu upratovaniu alebo detom 😉 namiesto studovania stolice
neviem s cim chces ist na vysetrenie, mas rormalnu pravidelnu stolicu, ziadne bolesti, krce, krv, hlien v stolici. teoreticky este pecenove testy
No neviem ci sa vsetko da zo stolice vysetrit 🙄. Ja som to mavala kym mi nezistili laktozovu intoleranciu. Ale ty sa bat nemusis podla mna, nepises o inych problemoch, ak velmi chces tak poziadaj o dalsie vysetrenia.. aj sukromne kliniky robia
Taktiež tak a mam intoleranciu laktózy možno aj inej zložky mlieka a mam taký pocit, že mi nerobí dobre aj pšenica takže zmeň stravu
@loginexistuje môžem sa spýtať ?vy dosť odpovedáte na otázky čo som si tu všimla..ste taká aktívna...pracujete v zdravotníctve??
Ahoj upravilo sa ti to alebo to pretrváva tiež stým bojujem mám aj hit a zväčšenú pečeň prejde to vôbec niekedy ?
zvysky zlce, ktora sa nevstrebala naspat. tiez to mam roky