Ahojte maminy. Chcela by som sa poradiť s mojim problémom. Všimla som si ze ked otocim hlavu do pravej strany tak na ohryzku pod bradou sa mi urobí taka velka tvrda hrca neboli ani nic. Ked mam hlavu rovno tak je to normalne. Okrem iného som spozorovala akoby mi začali trosku viac padať vlasy, mam biely vytok z prsnikov a nakoniec ako su klucne kosti a medzi nimi ta medzierka tak tam mávam veľmi nepríjemný ale fakt ze nepríjemný pocit a este niekedy akoby taku hrcu v hrdle a bráni mi to v prehltani. Teda ani nie ze bráni ale mávam take debilne pocity. A ta hrca na ohryzku ma aj akoby svrbela ked si ju chytam stale. Mávam suché ruky ktoré ma svrbievaju dost často a sem tam návaly tepla. Prosim vas stretla sa niektorá z vas s niečim podobným? Mam 26. Mohla by to byt stitna žľaza ? I ked váha sa mi nemení. Za každú reakciu budem vďačná. Veronika.
@ervenka pôjdem určite. Dufam ze to je "len" stitna alebo nieco podobne.
@veronika_veronika1 ako si dopadla? ja mám hrču v krku už asi 2 týždne..ráno ju tak veľmi necítim,ale večer mám pocit,že sa udusím ako veľmi mi vadí. zajtra idem na sono štítnej..som zvedavá...a ak to nie je štítna..tak neviem...
Ahoj holky našla jsem zajímavý článek o štítné žláze http://www.medicin.cz/nemoci/Stitna-zlaza
Nepodceňujte toto téma, nedávno byla moje kamarádka se štítnou žlázou na operaci a měla to fakt jen tak tak.
Udělala se jí veliká boule během pár měsíců a všichni si mysleli, že tam bude mít nádor. Díky bohu všechno dobře dopadlo a má to čistý. 🙂
@veronika_veronika1 moze a nemusi byt stitna. chod za dr. nech ti zoberie krv, potom budes vediet na com si. A ak to je stitna, da ti hormony...