Ahojte, chcem sa spýtať asi mi šibe, ale chcem vedieť, ze ak by som mala problém zo srdcom ci by som mala aj vysoký /nízky tlak, poslednú dobu mam problém stazenie dýchanie, bolesť medzi prsiami,smerujucu na hrud, a bolesť medzi looatkami, keď som bola u lekárky robila mi aj EkG to mam v poriadku, ale stále mam neistotu, chcela som ist aj na interne aby mi spravili komplet srdce ale obvodná mi vravela ze to je zbytočné ked EKG je ok. Nemate niekto tiež taketo bolesti? Ďakujem krásne
@lenka2710 neviem, dosť často ma aj hlava boli. Tlak mam vzdy tych 120 - 130 na 80, tep tych 70 - 80 ak som v pohybe ak v klude tych 60.
to veru moze byt od chrbtice. a zvlast, ked ta boli aj medzi lopatkami.
@nikola1987 tlak mas super aj tep! Mne býva od krčnej aj zle, točí sa mi hlava a je mi na zvracanie, plus na pichá medzi lopatkami a ide to až hore a boli ma hlava! Tiež som bola na ekg a výsledky boli dobre! Keď zle ležím alebo sedím, tak mam hneď problémy
@lenka2710 ale takto ze mne je aj od žalúdka smerom hore, v prsiach ma pichá, mam strach z toho mozno si domyslam
@nikola1987 tak sa pýtaj na gastro, ja som bola tiež na hadicke a nič nezistili! Nakoniec ja som mala aj dosť stresové obdobie, takže som mavala aj vysoký tep a bývalo mi zle, no proste nervy v kybli! Začala som brat magnezko a po pár mesiacoch sa to zlepšilo, ale od chrbtice mi býva tiež zle
@lenka2710 a mohla by som vedieť ako zle ti byva, alebo bývalo?
@nikola1987 niekedy mi býva len tak nevoľno, niekedy aj zvraciam, ale väčšinou ma pri tom boli aj hlava! A keď som mala to stresové obdobie, tak mi bývalo nevoľno nonstop, len som sa pozrela na jedlo a už ma natahovalo! Myslela som najprv že som si podrazdila žlčník niečím, ale sono bolo ok, aj na gastre všetko ok a potom mi dr vraví, že to môžem mať kľudne aj zo stresu, že žalúdok je druhý mozog! Ale teraz od tej chrbtice mi tiež minule prišlo zle, sedela som za stolom, a normálne z ničoho nič mi taka bolesť vystrelila z lopatiek až kdesi do hlavy a všetok obed som vyvrátila
@nikola1987 skôr to vidim na chrbticu.
@nikola1987 ja mam teraz tep 98 a uz sa bojim😢😢 a tlak 130/83
@nikola1987 ja mam to iste co vy
smer ortoped, treba vylucit alebo potvrdit chrbticu, chrbtica je svina, mna od chrbta pobolievalo akokeby mechur ci maternica ale bola to chrbtica
@lenka2710 mam ten istý problém
@nikola1987 vyšetrenie z krvi nerobili? Srdcové markery? Mozes mat aj z chrbtice, veľa ľudí to ma, potom patríš do rúk ortopeda.
@nikola1987 ahoj, aj ti zistili čo ti je? Ja to mám teraz už mesiac momentálne tiež. EKG aj tlak mám v poriadku, do toho mi bolo zle aj od žalúdka a preháňalo má, to mi už celkom prešlo ale stále tá bolesť na hrudníku presne ako píšeš medzi prsiami a vyráža mi to aj medzi lopatky.
@ane333 ahoj prosím aj tí niečo žiarili nakoniec?🙂
Ja mám to iste a už som na nervy EKG v poriadku gastro,zlcnik, pečeň,v poriadku ešte ma čaká kardiológ pre istou u neurológa neni to nič strašne že mám rehabilitovať a snažiť sa ja trocha schudnúť ale mna neustále boli chrbát dole a krčna chrbtica. Tlak mám dobrý len občas tep mám vysii okolo 91 ale to asi aj stohi že sa bojím. Občas mi zabusi srdce toho sa bojím že dostanem infarkt.
@nikola1987 nemôžeš to mat od chrbtice??