Ahojte mám menší problém keď som sama doma v noci mám také blbé úzkosti a strach že sa niečo zle stane alebo nejaký zlodej príde napr. a nedá sa mi spať ale keď som s priateľom je všetko fajn viem je to trápne ale naozaj ma to trápi aj keď bývame v byte. Máte nejaké rady ako sa toho zbaviť čo vám pomohlo? Ďakujem
Pes by ti pomohol.
@maria1989 bohužiaľ psa v byte mať nemôžem
Nie je to trápne. Nemôžeš za to.
Ja zaspavam pri tv,pustim si oblubeny serial a spim
@ninka99865 to fakt pomôže Kinedryl ? Myslíš že aj mne ako tehotnej čo sa budím každú hodinu že mi praskne mechúr a keď dôjdem vyhodená z hlbokého spánku na wc vyjdú zo mna dve kvapky ? 😀
@nika11103 tak Kinedryl utlmuje.. alebo ditiaden 😃 ale v tvojom prípade by som to neaplikovala 🤣
Alebo autorka ešte raz keď som prišla do prázdneho bytu v noci a mala som xy proseco v krvi tak som ani nevedela ako a bolo ráno 🤣
@marca12 aj ja, našťastie mi telka vypne sama...
@maria1989 skús biolampu, kamoška má a vraj v pohode... uvar si mätový čaj alebo z valeriány. Mysli na niečo pekné, na zlodejov nemysli... povedz si, že k tebe neprídu... Istý čas vykrádali byty a kamoška vravela že boli aj našom baraku.. tak som jej povedala: Čo by mi ukradol? Do sprostých by si vynadal... Viac o tom nehovorila.. Počúvaj romantickú hudbu, alebo relaxačnú... Ani mačku nemôžeš mať? Tá odsáva egatívnu energiu
Ahoj 🙂 odporúčam tento článok, verím, že troška objasní príčiny tvojho strachu a aj to, čo sa s tým dá robiť: https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/9152...
Ahoj ja mám to iste.. mne nepomáha nič len si dať Kinedryl na noc aby som bola ako mŕtva a ju prespala 🤣