Prosím vás máte niekto problém s vysokým tepom ? Mne od corony z roku 2022 nastali problémy vtedy som mala tep 134 keď som chytila coronu...potom bolo ôk občas mi vybehol na max 120 ...no poslednú dobu sama cítim ze srdce pumpuje rýchlo nie je to nič pravidelne ...niekedy týždeň 2 sa cítim ôk a potom začne sa mi ťažko dýchať akoby som mala hrcu v krku...som odoslaná obvodnej na kardiologiu čakám ešte na termín a výsledky krvi mam ôk minerály aj železo...užívam magnézium.. tlak mam celkovo nízky 99/60 ...
@bublinka1426 máte s tým skúsenosti
@mariamisko dostala som magnosolv a trošku sa tep znížil ja som však mala niečo nad 100. Teraz mávam 75-85
@mariamisko ano, ale ako pisem pockajte na kardiologa.
@mariamisko mala som podobne tazkosti. Tlak vzdy ok...a tep rychly najma v noci /aj 160. Nasadili mi betablokator,bola som u kardiologa,vsetko v poriadku. Napokon to bola uzkost.....
@mariamisko mala som aj mam podobne problemy. U mna je to uzkost, drzim palce 🙂
@mariamisko cim nizsi tlak tym vyssi tep-srdce to nejako musi kompenzovat
@labocca a tie lieky nerobili vám problémy? Ja sa toho obávam že hneď lieky nasadia ...napríklad športom sa nedá udržať? A tie lieky ste ako dlho brali ?
@kristin00 neodporucili vám nejaký šport? Ako ste to tešili potom psychológom ci ??
@mariamisko aj som sportovala,aj psychologicke chodila…
Lieky na tep uzivam stale ale len pol tabletky vecer. Nerobi mi to problemy. Ja som cez den fungovala uplne v pohode. Problemy boli az v noci. A ked sa to stupnovalo/ uz aj 3x cez tyzden tak uz to bolo treba onak riesit. Drzim palce!
@mariamisko na vyssi tep ci asi daju Betablokatory uvidis co ti povie kardio. drzim palce.