Caute, pomaly vysadzam AD, uzivala som ho rok aj pol, dva mesiace uzivam iba polku (Dr. ma upozornila, ze to uz nie je terapeuticka davka) a momentalne ho mam uzit kazdy druhy den. ALE, bola som hrdinka a vynechala som 3 dni, kedze som dostala lieky na zapal klbov, a hanbila som sa priznat lekarovi, tak som chcela ze prve 2-3 dni bez AD, ved uz 2 mesiace uzivam iba polku, a sem tam som aj nato zabudla. Kedze na zapal som mala uzit 2 tbl denne, neuzila som vtedy spominane AD, na 3. den rano, sa mi velmi tocila hlava (nato ma upozornila aj Dr.), to by ani nebol problem, ale v plnej sile ma udrela uzkost. Ale tak, ze som sa triasla, aj ruky, mala som tlaky na hrudi, a 2 dni v uzkostnych stavoch. 🙄 Ja uz dlho som nemala tieto stavy, a preto som sa uch chcela zbavit AD. Ale toto...... Neviem teraz, co sa stalo, ci to je nahlym vynechanim tabletky, alebo sa mi to vrati, ako nahle uplne AD vysadim.
Ja ho uz nechcem uzivat, bolo mi dlho naozaj dobre. Neuzivala som velku davku. 1 iba.
Vy ste ho ako vysadzali?
Ja pri malych davkach vysadzam radsej po stvrtinach. Inac mohlo sa to spojit aj s tym druhym liekom, ze aj ten nejako zauradoval a zvysil uzkost.
@marianarem a ako casto? Kazdy druhy/treti den?
Nie, dam dole stvrt tabletky a so znizenou davkou fungujem aspon 2 tyzdne pred dalsim znizenim. Niekedy treba aj viac, kym sa citim naozaj ustalena.
Ja som uzivala Asentru pol tbl. Doktor predpisal celu. Fungovala aj ta polovicka. Vysadila som asi po roku. Nic zvlastne sami neudialo.