asi niesom jedina koho trapia vrasky, preto by sa na vas obraciam s prosbou o pomoc. Len nedavno som nasla na nete galvanicke zehlicky, sama som nevedela co to je no zacinam sa o to zaujmat a chcela by som vediet ci to uz niektora skusala pripadne ci s nejakou konkretnou nemate dobre skusenosti. zatial nechcem podstupovat ziadne chirurgicke zakroky. preto sa skor schylujem k takymto rieseniam.
@miriamka001 mamina používa už dlhšie Mary Kay a veľmi si chváli 🙂 pomohla jej aj s pigmentovymi škvrnami nie len s vraskami (má 42) 🙂
ja si dávam denne obyčajný plnotučný biely jogurt alebo smotanu na 20 minut/
na tvar + pitny režim 😉 a po umyti nakremovať a ozaj to pomaha...a to mam skoro 40 rokov
Ak by si chcela vyskúšať niečo z alternatívnej medicíny, tak mamina si kupuje ajurvédsky Éclat krém na vrásky od Ecce Vita http://ajurshop.sk/produkt/eclat-krem-proti-vra... 🙂
piť aspoň 2,5L tekutín denne a užívať vitamín C 500-1000mg za deň rozložiť na niekoľko dávok a používať krém, s ktorým si najviac spokojná a ktorý ti hlavne vyhovuje.
ako uplne same o sebe kremiky len tak nepomozu. ja som si taku zehlicku tiez kupila na odporucania kamaratiek. pravdaze ked sa stretneme a skusame taketo kozmeticke triky tak to potom chce kazda 🙂 ja som to konkretne objednavala z dixo a som stym spokojna. ma to rozne ucinky na plet okrem vrasok 🙂
@zuzana_kov mozes mi prosim napisat konkretne aku mas zehlicku ?? mna by velmi zaujmalo ake to ma ucinky nazivo. urcite sa lepsie rozhoduje ked uz to vyskusas a vies ze je to dobre.
Monika ja som objednavala tuto dixo.sk/zehlicka-na-plet-razzy-3v1/ ... no to je pravda, preto bolo pre mna rozhodnutie hned jednoznacne a nemusela som pochybovat ci vahat. dam na radu úravdaze ale vlastna skusenost je na nezaplatenie 🙂
martinka je to sice dobra kozmetika ale uz tie kremiky mam odskusane a nezabrali mi :( zuzi prestudovlala som to dixo a ake to ma vlastne ucinky. je pravda ze by som to chcela vyskusat nazivo aby som vedela co to obnasa.
je to mozne pouzivat to len niekdy ? ma to potom taky ucinok ??
ked to prestanes pouzivat, budes este vraskavejsia...toto je fajn na OBCASNE pouzitie, ples, oslava.
ale naozaj OBCAS.