Prosím vás co
Mám robiť mám prepichnute ucho asi 3 mesiace dala som si tam druhu náušnicu a stalo sa mi toto
@adelkaaaaaaa máš tam naušnicu ešte? toto sa dosť často deje, obávam sa že si ju budeš musieť dať von, ale pred tým skoč ku kožnej snaď ti dá niečo na to. Keď si ju vytiahneš už ju tam nestrčíš. ucho je celkovo citlive, pozri si aj akupunktúrne body ucha, možno ste trafili niečo....
@rozovykon už som ju dala von lebo to strašne bolelo a neviem či to mám prasknúť alebo niečo lebo tam mám aj hnis
@3009 a nemám si to vytlačiť alebo tak ?
Ja by som to vytlačila a vydenzifikovala. A keď budeš meniť náušnice treba nové do liehu namočiť a až potom dávať. Dcére keď som na začiatku dávala m, potom menila aj celu noc v liehu boli. A potom aj dierka aa dezinfikovala určitú dobu, ako SOS sme mali framykoin
Určite by bolo naj keby to riešil lekár a tak ale teda...
Najlešpie lekár nech to pozrie a dá čo treba. Vraj nie je dobre prepichovať pupáčiky a ty to máš krvavé a zapálené .
Zatial si prikladaj repíkové obklady, alebo v lekárni sa spýtaj,, liehom či to môžeš dezinfikovať-namočiť na vatu-tampon a priložiť jemne. Poradia
@isis234 ďakujem
@simca06022011 skúsim obklad a uvidím aké to bude ráno a pôjdem ku kožnej
@adelkaaaaaaa betadin poriadne vydenzifikovat
vydezinfikovat a gafrovu mast by som dala
@macekovam Ichtoxyl nepomáha ?
@adelkaaaaaaa áno daj si
@adelkaaaaaaa toto s prepichovaním ucha nemá nič spoločné. Skúsiť močiť v repíku.