Problém s telesným pachom

mercedes99999
29. mar 2024

Ahojte.. mám nepríjemný problém.Nedavno som nastúpila do škôlky robiť ako upratovačka a vydám aj jedlá.... všetko je v najlepšom poriadku lenže už druhý krát sa mi stalo ,že v malej triede ten istý chlapček povedal ,že ,,smrdím,,..no je to strašné nepríjemné...mám vyrobené 30 rokov ale v živote som taký problém nemala...zdeptuje ma to...každé ráno pred odchodom do práce sa sprchujem, čisté spodné prádlo každý deň.., antiperspirant,
proste na hygienu si dávam pozor...predtým som robila medzi mužmi...no jednoducho som už bezradná... co mi odporúčate

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michellemary
29. mar 2024

Povedal ti to aj niekto dospelý?

janaolas332
29. mar 2024

@mercedes99999 možno z kuchyne cíti zápach, niekedy stačí,ste v kuchyni fakt chvíľku a všetky pachy,,nasiaknu'' do oblečenia.

deniska2706
29. mar 2024

Možno je to len malý zasran čo uráža každého

marcellka32
29. mar 2024

Používaš vonavku? Ak áno a pritom robíš aj v kuchyni, táto kombinácia je zlá...skús len neparfemovany sprchový gél a antiperspirant, nič iné ...
Je možné, že chlapec je drzý a povie to hocikomu a pritom to ani nie je pravda..
Ty sama sa cítiš?

cacianka
29. mar 2024

Keby si po tých všetkých úkonoch naozaj smrdela, tak ti to jemne naznačia alebo aj natrvdo povedia aj niekto iný. Trápiš sa iba preto, že jeden malý krpec ti to povedal ?! Nesranduj.

jaass
29. mar 2024

@mercedes99999 ten chlapček to určite počul doma a teraz to hovorí aj cudzím. Nič si z toho nerob. Keby tak bolo tak by ti to už povedalo viacero ľudí.

iwesska
29. mar 2024

Tak deti su uprimne,skor dospeli sa okunaju a pravdu nepovedia. Mozes byt napachnuta z kuchyne,ale zaroven sa aj spotit pri upratovani a byt spotena. Ja som tiez rano cista,dam si antiperspirant,vonavku,ale ked sa ponahlam rano do prace/v praci tak sa tiez spotim a citim sa. To nie je nic nenormalne.

marianarem
29. mar 2024

@mercedes99999 Moze byt aj ze chlapcek ma velmi citlivy cuch. Mojmu malemu tiez vselico smrdi, napriklad aj paprika, karfiol a ine veci, co by ma ani nenapadli. Moze kludne citit aj ten antiperspirant, praci prostriedok, ktory pouzivas, pripadne ak ako.upratovacka pouzivas Savo alebo nieco podobne. Ak ta to trapi, tak normalne by som sa spytala uciteliek, jednak nanho, ale aj tebe na rovinu nech povedia, ak nahodou tiez nieco citia.

aiv
30. mar 2024

@mercedes99999 ahoj, určite to nemyslel tak, že smrdíš za potom si myslím.. Ja to mam možno podobne ako ten chlapček, ja neznesiem ten smrad z varenia a za jedlom.. ja vždy cítim aj v meste alebo MHD, ak niekto prejde, co asi varil alebo vypražal… alebo tí čo bývajú v byte a bundy si neodkladaju do skrine, ale nechajú zavesené na vešiakovej stene a po byte sa šíri vôňa jedla.. ja to označujem, že je to taká moja choroba 😫 a neviem sa toho zbaviť ani v dospelosti 😂