Problém s reendodonciou zuba

sabka148
27. aug 2023

Bola by som rada za radu ak niekto riešil podobný problém ako ja. No takže asi na začiatku júla som podstúpila reendodonciu pod mikroskopom s dôvodu bolesti zuba ( je to horná dvojka) na rtg bol zápal zubár mi vybral starú výplň vyčistil a dal atb liečivú dočasnú výplň hned ako som prisla domov bolesti sa zlepšili. Aj celý čas bolo dobre iba pri tvrdšom zahrýze som ho cítila. Mala som prísť na čistenie a zaplnenie za 3 týždne cca ale zub nebol ešte 100% fit tak sa zubár rozhodol že to vyčistí a dá dočasnú výplň znova pokial to nebude úplne v pohode ale akurát asi približne pred týždňom sa mi vrátili tie iste bolesti ako som mala pred reendo vôbec neviem prečo keď už bol zub relatívne v pohode. K zubárovi mám ísť o týždeň ale chcem to ešte vydržať. Neviem či už to s tým zubom mám vzdať alebo ako prosím o niaku radu. Ďakujem.

gemerka17
27. aug 2023

@sabka148 kto robil reendodenciu ? Za tie 3 týždne bol znova urobený RTG ? Tam treba zhodnotiť ako zapal postúpil oproti pôvodnému snímku.

nelca0510
28. aug 2023

@sabka148 mne trvalo mesiace,dokým mi zubár zavrel zub natrvalo. Neuponahlaj to

aiana24
28. aug 2023

Je tam znovu zapal ak to boli. Nema zmysel cakat kym sa zvacsi. Chod k zubarovi, zasa to precisti a zasa ti da liecivu vlozku.