Ahojte, pár dní dozadu som mala takýto prst. Prepichla som si to, vytlačila hnis a vodičku a vyzeralo, že to ustúpi. Avšak po pár dňoch to mám opäť. Dávam si ichtoxyl masť ale zjavne nepomáha. Neviete poradiť, čo by ešte mohlo zabrať?
@viestta framykoin mám aj doma natierala som 2 dni a nevidela som zmení ale skúsim ešte 😊 ďakujem
neviem preco cakas, ze sa ti hlboky zapal vylieci za dva dni?
@viestta nehnevajte sa, ale nemusíte hneď takto reagovať.. ja som vám slušne napísala, že to ešte skúsim s tým framykoinom
Šla by som na kožné, vieš z čoho to máš? Alebo len tak sa to spravilo? Mne sa toto raz stalo po gélových nechtoch, hlbšie zašli s bruskou. Vyhojilo sa to ale za par dni dávala som len alkohol na dezinfekciu
@lakebabe netuším vôbec 😏 bol tam taký mini záder tak možno z toho nejako..skúsim ešte natierať a dezinfikovať a keď nie zbehnem k dr.
Chod na kožné, mne sa po takom na palci spravil zapal lymfatockej cievy na ruke. Dostala spm antibiotika
Môj syn to mal na nohe. Boli sme na chirurgii. V žiadnom prípade framykoin, v žiadnom! Podľa inštrukcie chirurga si to máča v harmančeku a potom mu to ešte vyčistim peroxidom a vatovou paličkou tak popod necht. Mal aj zabal z taninu prve dva týždne. Bude to už 6 tyzdnov, od kedy to liecime a už to vyzerá takmer super.
@ariesi och joj 🫣 ďakujem tak radšej zajtra pôjdem
Ja mam na takéto veci doma naložené laliove kvety v alkohole. Moja babka to vždy mala na porezené rány a zápaly to som si dala a to hneď zahojilo
Ale skúšaj ten framikoin keby nie tak na kožné, len tam kým ta vezmú ti to aj zmizne
@ivuska027 ďakujem za radu 🙊
Ja mám to isté minimálne 10 rokov sa trápim s tým. U mna nechtová mykoza a nepomáha mi nato nič. Niekedy horšie niekedy lepšie. Začalo mi to v závode ,ked som musela nosiť gumené rukavice a stále boli ruky mokré. Niekedy nemôžem nic chytiť do ruky, ked sa ro zapáli.Je to červené ako ty bolestivé a pod nechtom hnis.Mne pomáha starý ľudový recept. Trochu drastický,ale zvykla som si. Pokvapkám miesto ale namočiím miesto na sekundu do vriacej vody.Pošklbe to a vytiahne zápal. A potieram canesten krem a všelijaké aj justu mám. Ale nikdy to nejde odstrániť a zbaviť sa toho. Okraj nechtu mám zhrubnuty a poskodený stále. Mne nemohlo kožné a ďalej ro roky neriešim.
Chod na chirurgiu.Lekar kukne,vycisti,da Visnovskeho mast,zaviaze a mas pokoj.😀
a rovnaky prst. Prsteník.
Uf, no ked nepomohol framykoin, tak by som ani nevahala a rovno s tym sla aspon ku koznej, obvodna by s tym aj tak nevedela nic spravit, len by vas poslala inam.
Repikom by som to riešila.
Naco kozne
OL vam da vymenny listok a na chirurgiu sa dostanete skor ako na kozne
Uz ste doma skusali hocico a nepomohlo, potrebujete adekvatne osetrenie a liecbu
Skúsila by som este aloe vera, ale rastlinku, nie gély ci masticky. Ale chirurgia to istí.
Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede 😊 pôjdem na tú chirurgiu asi radšej... Čo tam s tým robia? Nejak tiež prepichnú a vyčistia, či?
tak. prípadne povedia čo ďalej na to ...
@biba_18 ďakujem 😊
Chod k lekarke a daj si predpisat framykoin