Ahojte dámy 🙂 mam tak pre mladu babu dost neprijemny problem s pletou je mi neprijemne o tom pisat a tak by som potrebovala radu od nejakej kozmeticky odbornicky ;) dufam ze nebudem kritizovana pre to ze take prispevky sem nepatria ale ja sa naozaj nemam na koho obratit 🙂 najde sa tu zienka na ktoru sa mozem obratit? Vopred dakujem 🙂
@kucierkaaa,mne pomohla dieta. 3 mesiace nesmies vobec cukor, vnutornosti, ryby, hydinu, mlieko a mliecne vyrobky.Po roku to na1mesiac zopakujes. Ja som to uz nezopakovala nikdy, nedala by som to, ale odvtedy makeup nepouzivam a tvar mam super.
@kucierkaaa problémy s pleťou väčšinou odzrkadľujú nejaké tráviace / žalúdočné problémy, resp. intoleranciu nejakej potraviny alebo to býva nejaká hormonálna nerovnováha... Endokrinológ ti spraví hormonálny profil a ak bude všetko OK, tak riešiť potraviny - začala by som sladkým, mliečnymi výrobkami, bielou múkou, koreneným, polotovarmi - postupne každú zložku na nejaký čas vysadiť z jedálnička a sledovať, či sa pleť zlepšuje a takto odskúšať postupne všetko...
Nezaťažovať pleť chémiou viac ako je nutné...
Dobrý večer,máte správu