Ahojte,je minto neprijemne ako aj celkovo aj tento zdravotny problem je neprijemny ale neviem kam sa to opytat a poradit.
Mam problem s konecnikom a to svrbenie a niekdey az palenie ak si to velmi rozskrabem.aj v noci sa na to budim.Uz som to mala a obvodak to riesil odobratim stolice na parazity ktora bola v poriadku tak mi dal na to gel mesocain.Zlata zila myslym ze to nieje.
Celkom to utichlo.Ale na nejaky cas vratilo sa to .z gynekologickeho hladiska mam vsetko v poriadku.A tak ma obvodat poslal na chirurgiu z coho som v soku.
MALI STE UZ NIEKTORA TAKYTO PROBLEM A AK ANO AKO STE TO RIESILI?lebo chirurgia co ja viem?Popravde nechcem sa mi tam ist uz slovo chirurgia je des😊
Dakujem vam za odozvu.
Len pekne chod na chirurgiu a neskriab si to, lebo si tam infekciu zanesies. Davaj si na to aloe vera, alebo nieco upokojujuce. Chirurg by ti tam zaviest sondu. Urcite ta nebude rezat ak nebude mat akutnu potrebu
A este mi napada par veci - co zaberaju pri malej, ked zapalenu ritku (uz nenosi plienky) : utieram velmi jemnym toaletnym namocenom v oleji (olivovy, slnecnicovy). Kremujem dva krat denne bepanthenom.
@ala76 ja som s ytymot bola na gastro....Zlata zila zacinajuca, mne pomohla mast dubova kora a cipky, ked citim ze ma svrbi tak dam cipok a mast, utichne to...A ak opat tak to iste zopakovat. Mne pomohla aj zmena stravy via cvlakniny a pohyb, chodim behat a problemy sa zmiernili.... TRvali pred tym cca 3 roky a stale sa to zhorsovalo. Teraz mam svrbenie tak raz za mesiac -dva, vtedy si dam cipok...Treba vyskusat viac znacciek mne pomohol proktoglykenol( alebo nieco v tom zmysle, neviem presne). Kupujem na volno v lekarni
ala76: upraviť stravu,skúsiť užívať Berry nectar vnútorne a natierať si tie miestaTyčinkou, ktorá obsahuje aloe vera ,včelí vosk a upokojuje,skľudní to svrbenie.Zatiaľ to vždy zabralo. 🙂 bližšie info môžeme cez IP,ak budeš chcieť viac informácií.
Moze byt aj plesen, ja som mala na to od koznej masticku, do dvoch dni pokoj. V lete mokre plavky, vela cukru, znizena imunita a uz to ide. Drzim palce
ala76 skôr by som povedala, že sú to hemoroidy v začiatku......
Ak si pečítaš vyššie, čo som odpisovala, malo by to zabrať......
Aké máš povolanie? lebo ako ty dennodenne trebárs pečieš koláče v práci,tak chirurg dennodenne pozerá ľuďom do...tam.Je to práca lekára -vyšetriť a pomôcť.Či hádam sa budeš liečiť podľa koníkovských rád a prikladať si na zadok dáke kapustné listy? neblázni a na tú chiru choď