Meniskus koleno žena má dlhodobo problém s kolenom na MR potvrdení meniskus príčina.Da sa to liečit.
Viem že najlepšie je operácia meniskusu buď cestou cez poisťovňu alebo súkromné laparoskopicky.Ma niekto skúsenosť prípadne iný druh liečby.
Na druhu stranu, pre optimistov, sa ti otvara uplne nova kapitola zivota ked mas moznost informovat o svojom kolene kazdeho koho stretnes bez vynimky a vyziadania, tematizovat to na kazdej jednej rodinnej oslave od dnes az do smrti. Kazdy bude na teba chapavo pozerat a robit ze oooooo. Budes proste rodinny chabrus pres koleno a tak si ta vnucata zapamataju. Niekto taketo nieco nezazije cely zivot.
Zalezi, ako ho ma poskodeny. Ja mam prasknuty a chodim s nim veselo na 40km tury
@petermafo poskodeny meniskus alebo natrhnuty sa operuje artroskopicky bud v celkovej slebo ciastocnej anasteze ja som bola operovana cca pre 6 mesiacmi mne operacia velmi pomohla koleno bolelo dnes uz v pohode chodim trochu ešte tah pri klaknuty ale to je na dlhodobe liecenie. Alternativna liecba mne nepomohli žiadne mastičky ani lieky jedine co je dobre brat je podpora klbov a vaziv čiže kolagen
@martinmmartin to si trafil 😃 kolena a zuby pribuzenstva ako tema 🤦
Oficialna diagnoza sa myslim vola ze koleno v prde*li . Liecit to mozes kolko chces ale nikdy to naozaj nevyliecis