Cca od oktobra min.roku som neustale chora (horucky, nadcha, suchy kasel, strata hlasu), medzi chorobami su asi 2-3 tyzdnove prestavky, ked sa dam ako tak dokopy, ochorie partner, a po nom som do tyzdna dvoch chora aj ja. To iste prebieha aj v rodine mojej sestry (manzel + dcerka), stretavame sa tak 1x2 do tyzdna a zjavne si to medzi sebou nejak vymiename (uz padli aj nejake obvinenia, kto je prenasacom). Som z toho posledne tyzdne na prasky, neriesime nic ine len to, kto je chory a co tento problem definitivne vyriesi. Nemyslim si, ze by sme choroby zanedbavali (odpocinok a lieky), takisto strava je v poriadku (v tomto obdobi nonstop odstavujem pomarance, grepy, jeme vyvary) plus priebezne jeme vitaminy a doplnky vyzivy. Ja sa citim stale unavena a vycerpana bez energie, miestami mam pocit, ze som v nejakom stave polodepresie, nic ma nebavi a vsetko mi lezie na nervy. V oktobri som prekonala mmt, vnutorne som krvacala, vcelku rychlo som sa zotavila a myslela som, ze aj psychicky, teraz ma napada, ci to spolu nejak nesuvisi. Chcem otehotniet, ale uprimne som na tom tak, ze sa mi to a vlastne ani partnerovi nechce riesit ked sme nonstop soplavi a kasleme, fyzicky sa citim o 10 rokov starsia a to som som si po tej operacii hovorila, ze sa dam fyzicky do poriadku, budem cvicit a sportovat, aby dalsie tehotenstvo prebiehalo bez komplikacii. Mate nejake rady ako si nastartovat imunitu, poznate nejaky pripravok co pomaha v podobnych siuaciach? Vdaka vopred.
Trebalo by sa ti objednat na imunoalergologiu ci netrpis nejakym deficitom imunity. Takisto by som odporucila preplachy nosa konvickou. Bola som takisto chora nonstop a odkedy preplachujem preventivne rano a vecer som chora nebola a ked tak len dvojdnova nadcha. Ked pises ze to mate viaceri a navzajom si to podavate tak by trebalo svetkym zobrat vytery.... Na imunitu je supet vitamin d a zinok. Odporucila mi to alergologicka.
Zožeň si z Justu MSA kapsule na imunitu. Pomáha to, nebola som chorá ani nepamätám. Tiež som mala problém s imunitou.
@nickpick Ahoj, tiež som mala slabú imunitu, vkuse som bola chorá, v lekári mi poradili UNA de GATO, prírodný rastlinný prípravok, osvedcila sa mi značka od Boos Trade. Je to vzácna rastlina a má silny imunostimulačný účinok. Užívala som dva mesiace, začala som v čase choroby, jednak mi choroba rýchlo ustúpila, čo som bola prekvapená a od vtedy som nebola chorá, uplynuli dva mesiace.
Za mna osobne kozie kolostrum. Skusala som vselico(mam odoperovane prave pluca), kedze po minule roky som v zime bola aj 5-7x chora. Tuto zimu raz a bez antibiotik. Takze za mna urcite toto. Je drahsie, na to sa treba pripravit
Davali ste si robit vytery?