Problem s imunitou - ako ju naštartovať?

nickpick
2. jan 2019

Cca od oktobra min.roku som neustale chora (horucky, nadcha, suchy kasel, strata hlasu), medzi chorobami su asi 2-3 tyzdnove prestavky, ked sa dam ako tak dokopy, ochorie partner, a po nom som do tyzdna dvoch chora aj ja. To iste prebieha aj v rodine mojej sestry (manzel + dcerka), stretavame sa tak 1x2 do tyzdna a zjavne si to medzi sebou nejak vymiename (uz padli aj nejake obvinenia, kto je prenasacom). Som z toho posledne tyzdne na prasky, neriesime nic ine len to, kto je chory a co tento problem definitivne vyriesi. Nemyslim si, ze by sme choroby zanedbavali (odpocinok a lieky), takisto strava je v poriadku (v tomto obdobi nonstop odstavujem pomarance, grepy, jeme vyvary) plus priebezne jeme vitaminy a doplnky vyzivy. Ja sa citim stale unavena a vycerpana bez energie, miestami mam pocit, ze som v nejakom stave polodepresie, nic ma nebavi a vsetko mi lezie na nervy. V oktobri som prekonala mmt, vnutorne som krvacala, vcelku rychlo som sa zotavila a myslela som, ze aj psychicky, teraz ma napada, ci to spolu nejak nesuvisi. Chcem otehotniet, ale uprimne som na tom tak, ze sa mi to a vlastne ani partnerovi nechce riesit ked sme nonstop soplavi a kasleme, fyzicky sa citim o 10 rokov starsia a to som som si po tej operacii hovorila, ze sa dam fyzicky do poriadku, budem cvicit a sportovat, aby dalsie tehotenstvo prebiehalo bez komplikacii. Mate nejake rady ako si nastartovat imunitu, poznate nejaky pripravok co pomaha v podobnych siuaciach? Vdaka vopred.

beky1813
2. jan 2019

Davali ste si robit vytery?

nickpick
autor
2. jan 2019

@beky1813 ja nie, ale partner ano, nemam totiz lekara v mieste bydliska, budem to musiet vyriesit.

milus777
2. jan 2019

Trebalo by sa ti objednat na imunoalergologiu ci netrpis nejakym deficitom imunity. Takisto by som odporucila preplachy nosa konvickou. Bola som takisto chora nonstop a odkedy preplachujem preventivne rano a vecer som chora nebola a ked tak len dvojdnova nadcha. Ked pises ze to mate viaceri a navzajom si to podavate tak by trebalo svetkym zobrat vytery.... Na imunitu je supet vitamin d a zinok. Odporucila mi to alergologicka.

57
2. jan 2019

Zožeň si z Justu MSA kapsule na imunitu. Pomáha to, nebola som chorá ani nepamätám. Tiež som mala problém s imunitou.

newyourk
3. jan 2019
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

@nickpick Ahoj, tiež som mala slabú imunitu, vkuse som bola chorá, v lekári mi poradili UNA de GATO, prírodný rastlinný prípravok, osvedcila sa mi značka od Boos Trade. Je to vzácna rastlina a má silny imunostimulačný účinok. Užívala som dva mesiace, začala som v čase choroby, jednak mi choroba rýchlo ustúpila, čo som bola prekvapená a od vtedy som nebola chorá, uplynuli dva mesiace.

veryhappy
31. jan 2019

Za mna osobne kozie kolostrum. Skusala som vselico(mam odoperovane prave pluca), kedze po minule roky som v zime bola aj 5-7x chora. Tuto zimu raz a bez antibiotik. Takze za mna urcite toto. Je drahsie, na to sa treba pripravit