Ahojte, máte niektorá problém z hrudnou chrbticou ? Ako to zvládate ked vás všetko boli a prechádza to až do prsníkov :/
@petroneia mala si tooo???
@jarkakkkkkk00 ja som také problémy mávala dlhé roky, bolesti silné až som z toho vracala a bolela ma hlava, pichanie pri srdci až som skončila na liečení ale pomohlo to iba na rok a potom opäť.....nakoniec mi pomohla liečiteľka a od ukončenia liečby neviem čo je to bolesť......žiadne pichanie, zvracanie a bolesti hlavy atď.........😉
@jarkakkkkkk00 ja toto iste riesim teraz, ale cvicim a trochu sa to zlepsuje. Lieky mi nepomahaju tak iba cvicenie, tam asi nic ine nepomaha
@juliatriscova mozem sa spytat na tu liecitelku, ze v com to liecenie spocivalo?
Skúste CBD pomaly ale isto to ide do popredia a má to naozaj skvelé účinky.
@elisse247 to je co ?
@jarkakkkkkk00 CBD /Kanabidiol/
CBD je silný antioxidant, ľahko preniká do tkaniva, relaxuje nervový a svalový systém, antioxidačná sila je podstatnevyššia než pri vitamíne C avitamíne D.
CBD sa odporúča pri:
Artritíde
Fibromialgie
Lupuse
Stavoch úzkosti a depresie
Epilepsii
Rakovine
Schizofrénii
Krohnovej chorobe
Roztrúsenej skleróze
Insomnii /nespavosti/
Migrénach
Bolestiach pohybového ústrojenstva a mnoho ďalšieho.
@juliatriscova dobrý deň chcem sa spýtať za akou liecitelkou a kde ste boli,a ako vás liečila
@juliatriscova dobry den, tiez by ma zaujimala aka to bola liecitelka, dakujem za odpoved
len rehabilitacie ine ti nepomoze