Problém s dýchaním

24. okt 2022

Ahojte, včera som bola celkom unavená, boleli ma svali, ale nič iné. V noci som mala upchatý nos, ale budila som sa na to, že ma bolí na hrudi, v oblasti trojuholníka až priedušiek, taký tlak... A nedalo sa mi dobre dýchať, nad ránom som už ani nezaspala, lebo sa mi nedalo dýchať dobre. Muž sa budil, že strašne nahlas dýcham. Cez deň som stále cítila tlak, aj to dýchanie nebolo úplne ideálne, ale oproti noci omnoho lepšie. Teraz som uspavala deti, a ležala som, tak sa to zase zhoršilo, zle sa mi dýcha a mám tlak na hrudi. Neviete čo to môže byť? Nic iné mi nie je. Ak to neprejde pôjdem čím skôr k doktorovi. Ďakujem za skúsenosti.

mima1991
24. okt 2022

Mne takto z ničoho nič začala bronchialna astma, skús poriešiť pneumologa čím skôr

autor
24. okt 2022

@mima1991 ďakujem za radu

oravocka
24. okt 2022

Kovid?

dzulli1980
24. okt 2022

Aj u mňa takto začala astma.

zuzkaa1991
24. okt 2022

Moze byt to aj z chrbtice.....covid....ine veci....saturaciu si merate??

zobaka
24. okt 2022

mozno ti len zacina covid a ak nie, urcite nech na to pozrie kardiolog a ak tam sa nic nenajde tak alergolog

autor
24. okt 2022

Nakoniec som skončila na pohotovosti. Strašne rýchlo mi bolo srdce, tak z toho som mala tak z toho mi bolo zle

oravocka
25. okt 2022

A čo zistili?

autor
25. okt 2022

@oravocka nič také, len že mi rýchlo bije srdce, tak mi dali infúziu, tabletku na zmiernenie bušenia, a teraz už znova začínam mať bolesti.