Dobrý deň.Nedavno som sem písal ohľadom mojich zdravotných problémov.Nemam sa s kým moc poradiť,pretože doktori mi veľmi nepomohli.Mal som búšenie srdca,tak že som ho cítil až v hlave.Závraty.Stalo sa to keď som ležal v posteli.Prišlo mi divne.A začalo busit srdce.Velmi rýchlo.Mal som pocit že umriem.Citil som to všade.Zavolali mi záchranku 5 krát.Pretože ma posielali domov (nič so srdcom) .Moja mamina zomrela pred 2 rokmi na prasknutie aorty a mala problémy so srdcom.To samozrejme lekári vedeli a mal som CT a všetky možné vyšetrenia kde mi vždy vyšlo to že mi nič nieje.Teda okrem toho že som mal vždy vyšší tlak.Tak som bral lahke lieky na podporu srdiečka.Avsak po tejto veci.Som skončil v nemocnici kde mi neustále 24 hodím v kuse cítil ako ii bije srdce a aj keď som sa trochu postavil sa mi to zhoršilo.Prosil som doktorov doslova aby ma uspali niečím lebo som nemal žiadne lieky ako teraz (betablokatory).Poslali ma do Bratislavy do Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb.Tam mi spravili naozaj všetko neustále som bol sledovaný.Ale aj tam som mal pocit že odpadnem.Ze umriem.Tak mi nasadili vasocardin betablokator.Po ňom mi klesol tlak (pôvodný 150/90 170/90 ) na 130-140/100 coz bol aj tak vysoké číslo.Ale znizilo mi to tep na 70.Vtedy som mal pocit že mi srdce vyskočí z hrude.Pomaly ale veľmi silno mi búchalo.Samozrejme ma celý čas sledovali a monitorovali a vraveli že všetko je v proiadku a že mám aj tep v proiadku.Urobili mi vyšetrenia.Napisali že som v poriadku a povedali že mi nezistili žiadne kardiovaskulárne problémy. Tak ma poslali psychiatrovi.Kde mi nasadili liečbu antidepresíva a neurol.Neurol som užíval.Ale keď som si dal antidepresíva bolo mi zle ako nikdy.Buchalo mi srdce ešte viac a nedalo sa to zvládnuť .Momentálne beriem iba vasocardin.Ale väčšiu dávku a dokonca sa ku stalo to isté že som mal 150 tep keď som išiel smerom na brigádu.Kazdy večer od vtedy cítim ako mi bije srdce hlavne vhuchu .Niekedy silno a pomaly alebo slabšie ale rýchlo.Mam.pocit že mi vasocardin prestal fungovať tak ako predtým.este pred dávnom sa mojej sestre ktorá má
12 rokov stalo podobne dokonca mala búšenie srdca
A červená celá.Zavolali jej záchranku a tiež jej povedali že nemá žiadny problém so srdcom ani nic.Trlli jej ruky aj celé telo nevedela choxit.To som ja síce nemal.Ale fakt neviem čo to môže byť a či niekto by vedel poradiť čo mám robiť ďalej? Naozaj to obmedzuje život a vôbec sa necítim dobre.Tak isto sa bojím aj o ikju sestru dakujem. Prepácte za chyby.
preco si prerusil psychiatricku liecbu? tetania sa lieci aj AD ak je potrebne
je normalne ze po tom co sa stalontvojej mame ta to psychicky zobralo zreba zajts znovu za psychiatrom a znovu nastavit liecbu a terapie
inak si v spirale uzkosti a paniky toto uz len magnezkom nedas
@peterxs na EMG vysetreni si bol? Ci nemas Tetaniu
Lebo sice nie som lekar, ale tieto priznaky mi velmi pripominaju teraniu. Busenie srdca, trpnutie ruk, brnenie koncatin, zachvaty akoby infarkt.