Problém s bruchom hlavne pri a po jedle

6. júl 2024

Bola som na hadici v júni 2023 dovtedy som zo zaludkom nemala žiadny problém (mala som Skorej dole v podbrušku bolesti) , no od tej hadice akoby utalo a na mna sa to všetko len kopí. Nález som nemala nejaký strašný , úplne bežný , trocha že sa mu vracia žlč do žalúdka. Inak má ani nijako na nejaký reflux naupozornil ani nič. No aj mesiac - dva po hadici som mala stále pocit v žalúdku akoby som tam mala tu hadicu. Vkuse mi bolo ťažko na vracianie, potom sa mi tie symptómy stále menili a teraz to mam takto…
Ja sa dusim pomaly jedlom.
A ráno keď len na lacno si dám nejaké ranajky slebo len ovocie , hneď to citim akoby sa mi to zaseklo v krku. Ďalej keď sa najem akoby mi to tlači von do krku a ja sa tým idem udusit a hneď panikarim. Kolko krat mi ani voda nejde prehltnúť.
Kolko krat si vravím že či reflux ale veď ja mám takú stravu že nič z nepovolaných nejedavam a hovorím si že snáď keby reflux bolo by aj take obdobia že sa mi to upraví a tak .. no ja to mám stále tak že už ledva prehltam. Niekedy mi akoby poprhltnuti zastaví to jedlo a ide pomaly takým tlakom dole že ani voda nepomáha , ešte horšie. 😭

A bojim sa ísť znovu po roku na hadicu 🤔

dzulli1980
6. júl 2024

Myslím, že to bude psychického pôvodu ...

marhulka13
7. júl 2024

S týmto problémom bojuje moja dcéra. Psychologička veľmi pomohla, skus tu

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. júl 2024

@marhulka13 a má to naozaj že reálne prejavy ? Po jedle aj ? Ja som už hotova z toho lebo sa bojim aj kdekoľvek ísť a hlavne sama