Ahojte 🙂 našiel by sa tu niekto, kto má reálne skúsenosti s týmito probiotikami? Sú dosť drahé, na ich oficiálnej stránke majú skvelé recenzie, no zaujímajú ma aj iné 🙂 Mám roky problémy so žalúdkom, imunitou a taktiež atopickým ekzémom (na ten mi to odporučila aj moja kožná). Ak ste ich niekto brali, podeľte sa prosím, so svojimi skúsenosťami. Ďakujem pekne 🙂
@daniela_p ja mam ibd a a dva krát som objednala a mne nepomohli vôbec. Treba ale skusit ohlasy majú dobré ale asi každý reaguje inak
Mala som ich, nepomohli mi VOBEC. Co mi ale pomohlo bolo zmenit myslenie, prestat sa trapit, zacat sa tesit zo zivota a vsetky traviace problemy postupne odisli. Trvalo to dlho, aj viac ako pol roka, lebo ved zmenit sa vo vnutri nie je lahke, ale pomohlo "nafurt" 🙂 A zadarmo!
@saska00 ja som nakoniec začala brať od GE chlorellu a zelený jačmeň a veľmi mi to pomohlo, najmä aj teraz v tehotenstve na črevné problémy, vždy som mala nafúknuté brucho a zápchy, no teraz sa to upravilo .. trvalo to skoro 4 mesiace kým som si všimla zmeny, ale stojí to zato 🙂
Odporucam Biogaia probiotika.
Mamine som ich kupila prvykrat asi pred dvomi rokmi a odvtedy si ich objednava stale, jej to velmi pomohlo, ma uz roky syndrom drazdiveho creva a teda problemy mala na kazdom kroku, ked cosi zjedla, teraz sa citi uz ovela lepsie 🙂