Zdravím baby 🙂 Ktoré probiotika sú podľa Vás najlepšie, alebo čo užívate vy? Myslím teraz pre dospelých. Mám časté zápaly močových ciest, a celkovo dosť blbú imunitu. Užívala som teraz 2 krát atb po sebe. Mala som nutrolin b ešte v jari a teraz som brala biopron. Celkovo som za tento rok mala 5 krát atb. Nechcela som, ale vraj to muselo byť.. 🙂 Vďaka 🙂
ja pouzivam Linex forte...aj podla testoiv su dobre http://www.pluska.sk/izdravie/liecba/velky-test....
Ja kvoli traviacim tazkostiam uzivam pravidelne probiotika a mne dost vyhovuje Bio Gaia. Dobry je aj Dophilus. Ten je rozliseny aj podla problemov a ma aj balenie na caste problemy s moc.cestami- Women dophilus. Tak mozes skusit. Urcite Ti to neuskodi.
Odporúčam probiotic 12, 1miliarda telu prospesnych bakterii v jednej kapsulke s dvojitym patentovanym zapuzdrenim, takze probiotika sa tak dostanu do tenkeho a hrubeho creva a neskoncia len v zaludku. Plus obsahuje aj prebiotikum, co je vlastne potrava pre probiotika 🙂 pre viac info napiste mi spravu😉
@zemko99 skor by som ti poradila kapucinku vyborna pomoc pri zapaloch moc.ciest...je to prirodny produkt,dcerke pomohla,a to mavala zapal kazdy mesiac