Niekto kto vie o nejakých ucinnych Sirupoch,probiotikach na vyčistenie čriev? Mám intolerancie na viaceré potraviny nepomáha ani dieta,nebrala som doteraz probiotiká žiadne
Chlorela je na to top!
Pro 12 určite..sú to syprobiotika čiže prebiotiká a probiotiká v jednom, obsahujú 12 bakteriálnych kultúr a vlákninu a tiež majú dvojité mikrozapúzdrenie čo znamená že ich nerozožerie žalúdočná kyselina a dostanú sa až do čriev kde ich treba.
@adriana2301 A akú značku odporúčate? V tabletkovej forme alebo som videla aj práškovu formu nepoznám to preto sa pytam 🙂
Green Way
Ale ak sa zdá pridrahá mozte nájsť aj inú
No určite nič lepšie na trhu nenájdete ako chlorelu 🙏🏻 70 % detoxikuje a 30 % minerály , niekto ma prvé dni pri užívaní bud hnačky alebo sa cíti zle, ale to len preto, lebo sa čistia creva a postupne to prestane a výborne je to na všetko
Potom kazde ráno je dobrý zelený jačmeň ja tak užívam
Úžasne ako po ňom pracujú creva 😊
@adriana2301 a či tablety? No ak vám problém robí vypiť také veci tak tablety sú fajn niesu chemicky upravované ako tablety z lekarne
@adriana2301 A tabletky maju taký istý účinnok ako tá prášková forma ?🙂
Áno 😊
@adriana2301 Už som si ich objednala snáď mi nebude zle 😀
Ak by bolo tak niekedy sú zabesene creva viac a môže byt pár dni všelijak keďže to čistí ale potom to odzneje a mozte ďalej používať 😊
@adriana2301 Ak mi bude zle je potrebne ich vysadiť počkať kym mi bude lepšie a začať užívať znovu alebo ich užívať aj počas toho zleho obdobia?
Záleží aj akú značku máte, ale všeobecne platí ak začínate tak vždy sa začína najnižšou dávkou a teda 1 tbl a treba piť vela tekutín ..kľudne mi píšte potom do správy 😊
Dávkovanie je vždy napísané na obale ale pri začiatku je lepšie postupne a tiež pred jedlom odporúčajú ..
@adriana2301 Objednala som si Gw chlorellu a Jasné napisem Vám ak mi nieco nebude jasné
😊🙏🏻
@adriana2301 mohli by ste mi prosím ukázať ten produkt Green way alebo poslať link na tu chlorelu? Dakujem
@adriana2301 alebo ktorá lacnejšia chlorela sa vyrovná GW? Dakujem
Probiofix inum