Probiotiká na tráviace obtiaže?

matkatomi
6. mar 2019

Ahojte,chcem sa spytat ktore probiotika na traviace tazkosti vam pomohli.Uzivam Linex kapsuli,ale je aj Linex forte tak ci nahodou nemate skusenosti.Dakujem

akinom0077
6. mar 2019

@matkatomi / linex som si kupila zaciatkom januara pretoze som brala trojo antibiotik... uzivala som Linex 2 mesiace a myslim ze zbytocne nakolko nezabranili ani traviacim ani gynekologickym tazkostiam... vseobecne to zhrniem nemam dojem ze by ani v jednom ani druhom probleme akekolvek probiotika pomahali a to som skusila aj dlhodobo aj pocas antibiotik rozne od lacnych po drahe a vzdy som uzivala poctivo a podla pokynov lekara

marsilea23
6. mar 2019

Neviem aké problémy máš, ja beriem dophilus od monsea a keď som mala problémy, tak som si kúpila hylak forte kvapky.

matkatomi
autor
7. mar 2019

@marsilea23 ahoj,chcela som to na travenie.Niekedy mam s tym problem,tak som si chcela nieco nasadit.Nieco ucinne.Tie dophilus beries stale?Kupujes v lekarni?

marsilea23
7. mar 2019

A hylak si ešte neskúšala? Ten je dobrý na trávenie. Ja tak na rovnováhu v čreve beriem ten dophilus, ale teraz mi predali s brusnicami lebo som mala problémy s moč.cestami. Držia sa v chladničke aj v lekárni ti ich dajú z chladničky, preto sú drahšie, pretože by mali byť živšie, ale záleži samozrejme na počte koľko miliard ich je v jednej toboľke. Tu ich je 8 kmeňov 4mil.

mkado
7. mar 2019

Vrelo odporucam forever probiotika

matkatomi
autor
7. mar 2019

@mkado beries ich dlhodobo?
@marsilea23 sem tam si dam hylak,vcera som si dala lebo som zjedla vyprazany syr s manzelom no a taaazko mi bolo🙂)))))Chcela som tie probiotika,ako taku rovnovahu ako ty pises.Len teda dali mi v lekarni ten Linex a doma som zacala tak citat,ze ake este su a chcela som realne recenzie aj na ine.Ty ich beries dlhodobo?

eliska13
8. mar 2019

@matkatomi akékoľvek probiotiká sú fajn , ale keď to preložis vyprážanym syrom asi nič moc😂

matkatomi
autor
8. mar 2019

@eliska13 to ze probiotika su fajn viem aj ja a syr nejem bezne tak nechapem naco tento komentar ked nevies odpovedat k veci.