Ahojte,chcem sa spytat ktore probiotika na traviace tazkosti vam pomohli.Uzivam Linex kapsuli,ale je aj Linex forte tak ci nahodou nemate skusenosti.Dakujem
Neviem aké problémy máš, ja beriem dophilus od monsea a keď som mala problémy, tak som si kúpila hylak forte kvapky.
@marsilea23 ahoj,chcela som to na travenie.Niekedy mam s tym problem,tak som si chcela nieco nasadit.Nieco ucinne.Tie dophilus beries stale?Kupujes v lekarni?
A hylak si ešte neskúšala? Ten je dobrý na trávenie. Ja tak na rovnováhu v čreve beriem ten dophilus, ale teraz mi predali s brusnicami lebo som mala problémy s moč.cestami. Držia sa v chladničke aj v lekárni ti ich dajú z chladničky, preto sú drahšie, pretože by mali byť živšie, ale záleži samozrejme na počte koľko miliard ich je v jednej toboľke. Tu ich je 8 kmeňov 4mil.
Vrelo odporucam forever probiotika
@mkado beries ich dlhodobo?
@marsilea23 sem tam si dam hylak,vcera som si dala lebo som zjedla vyprazany syr s manzelom no a taaazko mi bolo🙂)))))Chcela som tie probiotika,ako taku rovnovahu ako ty pises.Len teda dali mi v lekarni ten Linex a doma som zacala tak citat,ze ake este su a chcela som realne recenzie aj na ine.Ty ich beries dlhodobo?
@matkatomi / linex som si kupila zaciatkom januara pretoze som brala trojo antibiotik... uzivala som Linex 2 mesiace a myslim ze zbytocne nakolko nezabranili ani traviacim ani gynekologickym tazkostiam... vseobecne to zhrniem nemam dojem ze by ani v jednom ani druhom probleme akekolvek probiotika pomahali a to som skusila aj dlhodobo aj pocas antibiotik rozne od lacnych po drahe a vzdy som uzivala poctivo a podla pokynov lekara