Probiotiká Harmonelo a Probiofix inum

23. okt 2024

Zaujímali by ma, či sa môžu užívať naraz dva druhy probiotík súčasne.
Konkrétne od Harmonela Probio a Probiofix Inum.
Napriklad ze jedny si dam rano a druhého večer.
Či je to hlúposť?
Ďakujem

marcellka32
23. okt 2024

Môžeš...ono je dôležité či to berieš preventívne alebo k antibiotikám, alebo pre zlé trávenie...tam sú rôzne druhy

autor
23. okt 2024

@marcellka32 ďakujem. mam histaminovu a ine potravinové intolerancie.

autor
23. okt 2024

Travenie mam nejake rozhadzane v poslednom case.

mariac91
Dnes o 07:47

Ahoj, neviem, či si sa dopátrala odpovede, ale takisto som brala probiofix imun. Dobrala som a prešla na harmonelo a vôbec mi tie prvé netreba už užívať. S harmonelo som úplne spokojná, neužívam dlho ale hneď cítim zmenu minimálne má záha prestala páliť , čo veľmi oceňujem, keďže som sa celé tehu trápila s bolesťami žalúdka a pálením záhy. Ešte aj stolica sa mi upravila. Teraz ku konci som zvykla už mat zápchy a z toho bolesti. Pri tomto harmonelo mám stolicu každý deň pravidelne . Nechápem , ale som veľmi spokojná. Aktuálne som prešla na harmonelo lacto na rozbehnutie laktácie vraj veľmi pomáha plus plní funkciu probiotík a podporuje imunitu. Kľudne ak budeš chcieť, nápis mi 🙂 mna to oslovilo natoľko , že som aj s deťmi prešla na harmonelo. Nie je to lacná záležitosť, no ale vidím výsledky, takze stojí to za to. A keď budeš chcieť poradím aj ako mat tie produkty lacnejšie . Minimálne za vyskúšanie to určite stojí.