Ahojte aké sú príznaky blokády hrudnej chrbtice, môže byt aj stazene dýchanie?
@fiafia prečo
stazene dychanie, tlak na hrudi, pocit akoby až srdce zvieralo, mna aj hlava bolela, na vracanie mi bolo, skoro ako infarkt...
@princezna211 viem síce,že mám problémy s hrudnou chrbticou ale včera som sa zľakla, či to nieje niečo iné. Mala som takú zvieravu bolest, nedalo sa mi poriadne nadýchnuť a strašne to bolelo až dozadu po lopatky. Keby som nemala chorú dcéru ktorú nechcem nechať samu tak prisaham, že volam rzp. Takú bolest nechcem znovu zažiť.
nemusi byt zablokovana chrbtica, moze byt zo zleho sedenia/lezania - proste polohy po par hodinach dnoch to moze prejst, drzim palceky
@suzitok a aky si mala zachvat? Ako sa to prejavilo?
@lubkovaandrejka ako som popísala vyššie, tlak na hrudi, dýchavičnosť, zvýšený tep, zvierave pocity, alebo srdce bije mimo rytmu, problém nadýchnuť sa, pocit na vracanie, bolesti hlavy
@suzitok tak vidim ze mame velmi podobne priznaky, a to som myslela ze som s tymto sama , teda hlavne tie noci neprijemne, zatial som nikoho takeho nenasla , vela ludi ma tazkosti ale ine skor bolesti chrbta, ja bolesti ani nie ale presne to co ty popisujes, tlaky , nekomfort na hrudi, extrasystoly, zvieranie ......
@luciar260 mna niekedy v noci aj triaska prebudi, strpnute nohy, svalstvo ma boli,potom to proste prejde...uz sa riesilo aj to, ci nie psychika, ale nemám ziadne taketo problemy a to by sa prejavovalo aj pocas dna a kedykolvek a nie iba po dlhodobom sedeni, alebo len tak v noci ze ma to zobudi...predtym som mala okolo toho stresy, ze co sa so mnou deje, teraz uz viem, ze staci sa rozchodit rychlo, precvicit, vyjst von a prejde to
@princezna211 určite áno. Akurát včera večer som už myslela,že si budem sanitku volať.