Príznaky po chrípke

kukuleinka18
1. mar 2024

Ahojte, máte skúsenosti s touto silnou chrípkou ktorá tu je ? Ja som po prekonaní, no pociťujem takú svalovku na nohach ako keby som cvicila. Pritom včera som bola len na krátkej prechadzke. A citim na sebe že som ešte taká slabá. Máte s tym niekto skúsenosti a ako ste si tym presli ?

ariesi
1. mar 2024

@kukuleinka18 ja sa neviem spamätať, ešte som len 2 týždne po a vlastne ani neviem, co to bolo, keďže u lekára som bola iba s dieťaťom, ktoré malo horúčky, zápal priedusiek, ale kaslal, soplili sme obaja, plus u mňa aj hrdlo spočiatku. A som odvtedy unavená a presne, nohy ako z huspeniny. Oči ledva držím otvorené, k ničomu sa nie som schopná dokopať.

kukuleinka18
autor
1. mar 2024

@ariesi ako dokazes fungovat keďže ja nič nevladzem. K vsetkemu sa nútim a dokonca mi odisla aj chut k jedlu. Tak jem úplne pomaly.

miskaska
1. mar 2024

Chripka je dost tazka choroba a rekonvalescencia po nej moze byt dost dlha.

ariesi
1. mar 2024

@kukuleinka18 chuť k jedlu by sa mi aj zišlo, keby odišla 🙂. Nevládzem, ale musím. Ráno mam problém vstať, večer mam problém zaspať, takže ešte aj nedostatok spánku mi to zhoršuje. Už má druhý deň hlava bolí. Oči sa mi zatvárajú celý deň, ale robiť musím. Našťastie tento týždeň prázdniny, takže odpadla škola a decká išli na par dní k ex. Ale cítim sa viac unavená, ako keď sú doma. A to som si myslela, ze sa za tie 4 dni dám dokopy. A je to horšie. Plus som dostala menzes riadne silný a bolestivý, tak len tak prežívam. A robím len nevyhnutné. Keď to bude dlhšie, pôjdem k lekárke, nech vezme krv. A teším sa na zajtra že možno sa konečne do spím.