Príznaky na piaty deň po pozitívnom PCR

nevenka
4. feb 2022

Ahojte, syn mal v nedelu pozitivny AG test, bol bez priznakov. V pondelok mal PCR. Nic mu nie je, mal len 1 den taky pripchaty nos. A dnes ho zacalo prehanat, teda zatial len 1x. Tvrdi, ze to bude z ranajok z arasidoveho masla 😅. Ma 8 rokov. Dnes by mal ukoncit karantenu. Samozrejme, ze sme doma, ja idem na PCR az dnes, dcera s manzelom az v pondelok.
Co myslite, bude to "len" z jedla alebo este priznak covidu? Ale tak neskoro po teste? Ten antigen mal silne pozitivny v tu nedelu.
Dakujem za zdielanie skusenosti.

anjelicek26
4. feb 2022

Ved spravte dalsi antigen doma a uvidite, ci je este infekcny... pri Omikrone ten zaludok je v pohode, to pri Delte je to dost zle s zaludkom, hnackami, atp... a tu ked mal len nos chyteny asi nemal... tak tipujem skor to arasidove maslo 😂

nevenka
autor
4. feb 2022

@anjelicek26 ved hej, ja sa tiez tym ukludnujem 😅. Dala som probiotika aj. A napchava sa C vitaminom, tak ak to prehnal a som nedohliadla, aj to...

eva112014
4. feb 2022

@nevenka A vy máte aké príznaky? Dcéra, manžel, ty?

katka_karla
4. feb 2022

mne sa prvé príznaky prejavili na 7.deň po pozitívnom ag teste dcéry, bola som s ňou vkuse doma, v karanténe .. a aj to ma len začala škrabať hrdlo, nič iné mi nebolo a buuuf, pozitív aj ja ... a druhá dcéra doma bez total príznakov počas 14 dní, hoci jej nakoniec vyšiel pozitív PCR test

uhnakova
4. feb 2022

Urob domaci antigen. Moja dcerka mala velmi slabe priznaky len dva dni a hned v prvy den bez priznakov bol aj antigen negativny a taky uz zostal. Robila som antigenove testy celych 5 dni karanteny. Moja dcerka ma 7 rokov.

zuzi56
4. feb 2022

@nevenka u nás v rodine čo mali teraz Omicron, tak každé dieťa prehanalo tak 2 dni, deti do 8 rokov,

nevenka
autor
4. feb 2022

@eva112014 ja mam tyzden upchaty nos, tazsie sa mi dychalo, ako keby som sa nadychovala s namahou a steklenie, drazdenie na kasel, ale len take pokasliavanie. A skriabanie v hrdle a sem tam som kychla. Dcerka nic, 13 mesacny nic, manzel ockovany astmatik skriabanie v hrdle a tazsie dychanie. No dnes som bola na PCR, tak uvidim. Dcerke dali termin az na pondelok.

kacena4
4. feb 2022

mam krsna tyzden s covid doma a vcera sa im zhorsil stav hoci 2 dni predtym uz sa zlepsoval

jana005
4. feb 2022

@nevenka mu máme také isté príznaky ako vy plus aj tá hnačka - u mňa a troch deťoch. Dcéra mala prvé príznaky vo štvrtok a hnačku dostala až po piatich dňoch.
Podľa mňa je to ešte príznak covidu.

nevenka
autor
4. feb 2022

@jana005 dakujeme, moze byt, no dudam, ze uz bude dobre a nic horsie sa neobjavi 🙏

jana005
4. feb 2022

@nevenka u nás to už je v pohode. Úplne ako slabé nachladenie