Ahojte, syn mal v nedelu pozitivny AG test, bol bez priznakov. V pondelok mal PCR. Nic mu nie je, mal len 1 den taky pripchaty nos. A dnes ho zacalo prehanat, teda zatial len 1x. Tvrdi, ze to bude z ranajok z arasidoveho masla 😅. Ma 8 rokov. Dnes by mal ukoncit karantenu. Samozrejme, ze sme doma, ja idem na PCR az dnes, dcera s manzelom az v pondelok.
Co myslite, bude to "len" z jedla alebo este priznak covidu? Ale tak neskoro po teste? Ten antigen mal silne pozitivny v tu nedelu.
Dakujem za zdielanie skusenosti.
@anjelicek26 ved hej, ja sa tiez tym ukludnujem 😅. Dala som probiotika aj. A napchava sa C vitaminom, tak ak to prehnal a som nedohliadla, aj to...
mne sa prvé príznaky prejavili na 7.deň po pozitívnom ag teste dcéry, bola som s ňou vkuse doma, v karanténe .. a aj to ma len začala škrabať hrdlo, nič iné mi nebolo a buuuf, pozitív aj ja ... a druhá dcéra doma bez total príznakov počas 14 dní, hoci jej nakoniec vyšiel pozitív PCR test
Urob domaci antigen. Moja dcerka mala velmi slabe priznaky len dva dni a hned v prvy den bez priznakov bol aj antigen negativny a taky uz zostal. Robila som antigenove testy celych 5 dni karanteny. Moja dcerka ma 7 rokov.
@eva112014 ja mam tyzden upchaty nos, tazsie sa mi dychalo, ako keby som sa nadychovala s namahou a steklenie, drazdenie na kasel, ale len take pokasliavanie. A skriabanie v hrdle a sem tam som kychla. Dcerka nic, 13 mesacny nic, manzel ockovany astmatik skriabanie v hrdle a tazsie dychanie. No dnes som bola na PCR, tak uvidim. Dcerke dali termin az na pondelok.
mam krsna tyzden s covid doma a vcera sa im zhorsil stav hoci 2 dni predtym uz sa zlepsoval
Ved spravte dalsi antigen doma a uvidite, ci je este infekcny... pri Omikrone ten zaludok je v pohode, to pri Delte je to dost zle s zaludkom, hnackami, atp... a tu ked mal len nos chyteny asi nemal... tak tipujem skor to arasidove maslo 😂