Príznaky Covidu-19

silviazlat
12. jan 2022

Ahojte. Zajtra som objednaná na PCR. Ale zaujíma ma či ste mali niektorá takéto príznaky.
Od pondelka mam vždy vecer teplotu nad 38. Už 2 týždne silne bolesti chrbta v mieste medzi lopatkami a chrbticou a v krížoch. Malatnost, mdloby, chmáry pred očami, vo večerných hodinách bolesť žalúdka. Mávam v chrbáte permanentne par krat do roka zapal. Sprevádzajú ho vždy vyššie teploty… preto som myslela že je to tak aj teraz. Keď som volala obvodnej tak mi povedala že mam samozrejme prist, ale mam sa objednat na PCR že sa jej to zdajú príznaky covid… poradíte?

renka30
12. jan 2022

manželov prvý príznak covidu bola bolesť chrbta medzi lopatkami, následne strata chuti, čuchu, horúčky...

eviku777
12. jan 2022

@silviazlat Priznaky su individualne, nie kazdy ma tie iste a vseobecne priznaky covidu, chripky a celkovo chorob s prechldnutia su na 99% rovnake urci vam to len test

katarinka2290
12. jan 2022

@silviazlat nam zacal covid bolestou hrdla,
Manzel mal:bolesti svalov a klbov celeho tela,hnacky,zapchaty nos a strata cuhu a chuti,bez teploty
Ja-bolest hrdla,bolesti chrbta tiez tak pod lopatkami,nadcha a kasel asi na 5ty den od poz.testu,strata cuchu,chut som mala a bola som bez teploty

pielka
13. jan 2022

Sestre to takto začínalo, že chrbát, kŕčna a potom hrdlo ju bolelo a tak postupne. Až sa to k teplote dopracovalo, u každého je to iné, tak ale dobré je sa mať na pozore. Tu som sa dočítala v diskusiách o Cetalgene od bolesti a od teploty, tak keď mi volala, že je pozitívna, tak hneď som jej bola urobiť nákup aj v potravinách aj v lekárni.

silviazlat
autor
14. jan 2022

Bola som včera u Dr. a mam zvýšené CRP hodnoty na 25. Tak zasa ten úžasný zapal v chrbáte.
Ďakujem za rady

pielka
25. jan 2022

@silviazlat ach jaj. No ale tak aspoň už vieš, čo ti je a môžeš sa aspoň posunúť ďalej. Aj ti dr na to niečo dala?

silviazlat
autor
25. jan 2022

@pielka nie. Vraj antibiotiká su zbytočne. Mávam to pravidelne. Treba to len prečkať