Ahojte baby. Chystám sa o týždeň na dovolenku a potrebovala by som si privolať menzes, mám ho dostať práve vtedy. Vždy mi pomáhalo červené víno, no momentálne kvôli iným liekom nemôžem piť alkohol. Poznáte nejaké "babkine" metódy a rady okrem horúceho kúpeľa a červeného vína? Tehotná nie som, antikoncepciu neberiem. Budem vďačná za odpovede 🙂
@di289 čaj z koprovych semiacok ,oreganovy atd,bylinky ,ale na alchemilku trebars treba dávať pozor ta dokáže divy ,u mna napríklad upravuje menštruáciu tak,ze mi ju oddialí
@di289 takychto rad je na nete milioooon 🙂 ibaze nie kazda rada kazdej zene sedi.. Ja by som to skor zrejme riesila cez lekarku 🙂
Su aj tabletky na to aby ti menzes prisiel neskor
Ahojte Ja sa chcem opytat mne meskaju 4mesiace menzes (nie som tehotna) bola som u svojej gynky dala mi inekciu privolavacku ze do tyzdna by som mala dostat ale nic nedostala som
Uz som vyskulasa cervene vino aj horucu sprchu
Prosim vas poradte mi co by som mala delat este 🙏🙏🙏🦋
@di289 no a čo,že budeš mať menzes? tampón dáš a je to.čo sa týka styku, pomilujete sa predtým aby bol spokojný na dovolenke a hotovo. alebo to budete robiť počas toho.joooj ako fajne sa to robí pod sprškou... 😀, keď sa prírode nechce, netreba proti nej bojovať ale prijať to tak ako to je... 😎