Ahojte, mám už dlhšie problém s tým, že som urobila viacero chýb v poslednej dobe - hlavne komunikačných či už doma alebo v práci. Napríklad že som povedala viac ako som chcela bez premyslenia, prípadne si úplne neviem vybaviť, čo som presne povedala.... Teraz si to stále opakujem v hlave čo som mala, nemala, čo je správne, nesprávne a už asi mesiac stále sa tocim v kruhu, zle spím, resp ani nespím a trápim sa. Ráno sa mi nechce ani ísť do práce, pretože si stále premietam či som niekoho neurazila,nesklamala,nepovedala niečo zle, co si ľudia o mne myslia ......častokrát sa mi tieto veci vrátia aj za dlhšie obdobie spať. Naozaj to je pre mňa nepríjemné..... Viete mi nejako odporučit ako sa od týchto veci odosobniť? Ako začať tieto veci neriešiť ? Nestretli ste sa s tým niekto ? Čo vám pomohlo ?
Cítim, že som sa uzavrela do málo a snažím sa svoj názor nerozvijat až opäť neurobím opäť nejaku chybu....
Co sa stalo sa uz neodstane a bodka. Karavana ide dalej. Neprplat sa v tom a 2.x davat pozor na usta.
A ak co popisujes je naozaj pravda tak sprintuj k nejakemu odbornikovi.
Mas prilis nizke sebavedomie. Preco? Najdi pricinu a skus ju odstranit
@iveetta HM?
Skús osloviť psychologičku alebo terapeutku 🙂