Privátna značka Dr. Max

26. feb 2023

Ahojte 🙂,
chcem sa spýtať, či kupujete a dôverujete liečivám privátnej značky Dr. Max. Alebo radšej kupujete originály liečiv, výživových doplnkov. "Zvučnejšie" značky.
Aké máte skúsenosti ?
Ďakujem 🙂

pribinak
26. feb 2023

Kľudne aj značku Dr. Max.

autumm
26. feb 2023

Ja zase uprednostňujem ich značky. Hlavne kvôli cene. Sú omnoho lacnejšie a zatiaľ sa mi všetky osvedčili.

doriiis
26. feb 2023

Som s nimi spokojná....napr.ocne kvapky dr.max sú skvelé na suché oci

kika831
26. feb 2023

Neverim ich znacke. A po neprijemnej skusenosti s ich cajmi nikdy viac.

lauriik
26. feb 2023

Vyhybam sa znacke dr Max. Za mna nefunguje tak ako original.

simsalabim
26. feb 2023

Pouzivam, nemam zlu skusenost.

konikkon
26. feb 2023

Nerozumiem pojmu ,,original". Na trhu existuje nespočetné množstvo farmaceutických firiem. Konkrétne ktorá podľa teba vyrába ten originál liečiv?
Produkty Značky Dr. Max vyrába česká farmaceutická firma dr. Max Pharma, vlastnená je známou finančnou skupinou Penta, ktorá okrem iného pôsobí v mnohých sférach, najmä v zdravotníctve ( vlastnia nemocnice, záchranné služby, poisťovňu dôvera a pod.) Dr Max Pharma spĺňa všetky kritériá a vyrába plnohodnotné produkty. Nie je dôvod im neveriť.

kkovacovak
26. feb 2023

Nekupujem túto značku a vyhýbam sa aj ich lekárňam. Nie je mi táto spoločnosť sympatická (kvôli pôvodu) a neznášam keď tam idem niečo kúpiť a nútia mi ich výrobky aj keď chcem vyslovene niečo iné. (Ne)odbornosť personálu som si už tiež párkrát vyskúšala a ďakujem pekne...

viestta
26. feb 2023

Ucinna latka v liekoch je zvycajne aj tak od rovnakeho vyrobcu, ci ide o Dr. Max, alebo hocijaku inu farmaceuticku firmu. U liekov musi byt zarucena kvalita a obsah ucinnej latky u kazdeho vyrobcu (ano, viem aj tam sa stavaju chyby a stahuju sa niektore sarze liekov). U vyzivovych doplnkoch nikde nemas istotu ci deklarovane mnozstvo ucinnej latky je aj dodrzane. Ale to plati pre kazdeho vyrobcu. A vacsina vyrobcov vyzivovych doplnkov ma ucinne latky z rovnakych zdrojov, maloktora firma si vsetko vyraba sama

lyci
26. feb 2023

ono skor asi treba pozerat mnozstvo ucinnej latky v porovnani s inymi vyrobkami. a potom pozerat na zvysne zlozky a ich kvalitu. ale to plati vseobecne pre vsekty vyrobky. napr. ked chcem dobre vstrebatelny horcik, tak si nekupim jeho najlacnejsiu formu v podobe oxidu a pod., ale daco lepsie vo forme chelatu. alebo vitamin D, ked chcem aby sa dobre vstrebal, tak to nebudu lisovane tablety, ale kapsule alebo olej a tam uz potom pozeras ci je to v dakom lacnom, napr. sojovom alebo MCT alebo olivovom. dr. max nepatri k tym lepsim, co sa tyka kvality zloziek, ale dake kvapky do nosa, ibuprofen, paracetamol kludne by som kupila. je mi jedno ci kupim paracetamol 500mg ako paralen, panadol alebo dr. max

kacernakokse
26. feb 2023

Kupujem, kvalite dôverujem pretože musí byť totožná s originálom alebo "zvučnejšimi" značkami. Nie je sa čoho báť. Prístup zamestnancov je iná kapitola. Čo sa liekov týka, tam nemá byť čo horšie on iných značiek, výživové doplnky sú už o inom tam bez riadnej rešerše nedôverujem žiadnej značke

whatever1
26. feb 2023

@kika831 aku mas skusenost s ich cajmi?