Stalo sa prosím už niekedy niekomu že po sexe Vám prišlo zle? Zly tlak , bledost , pocit na odpadnutie ? Vďaka
áno.. pri jednej polohe...
Áno, ale nemyslím, že to bolo vtedy bolo vyslovene lebo sex a vyvolala by to asi akákoľvek fyzická aktivita, lebo som málo pila a nízky tlak mám celkom často
@deti95060810 všetko prešlo , len ten pocit akoby na odpadnutie , zvracanie atd bol asi 10 min.
@ddd333 zažila som...
@roobett Teba kto znásilnil preboha??..😜 chlápätko naše nešťastné...či len zadreš,aby si niečo zadrel/a?
Mozes mat citlivy krcok maternice, ked don muz pravidelne naraza tak ti moze prist zle az na odpadnutie. Je to kvoli tomu ze sa vtedy stimuluje nerv vagus, ktory prepaja viacero organov s mozgom. Vtedy ti prudko klesne tlak a je ti fest zle.
@roobett pýtam sa normálne,ale od pacienta ,ktorý v jednej diskusii figuruje,ako chlap,v druhej,ako žena normálnu odpoveď ani nečakám..
@ddd333 ak pri aktivite, môže byt že si sa viac “zadychala”, ja napr pri orgszme zvyknem akosi prirodzene zadržiavať dych.
Áno, ale to preto lebo mám anémiu a veľmi ľahko sa unavím.
Ale u mňa to bolo tiež kedysi po zlej skúsenosti, ale to som brala ako samozrejmosť,že moje telo takto reagovalo...
Ano, stalo sa mi to asi 2x. Nezvracala som, ale citila som sa zle, bolo mi na odpadnutie. Musela som si lahnut a predychat to. Ale to sme boli vtedy dost rozvasneni a ja som mala predtym narocny den.