Prišlo mi nevoľno, cítil som sa slabý

kristianll
12. okt 2024

Prosím o pomoc domov z práce mi prišlo nevoľno zrazu som bol strašne slabý necítil som si nohu ruky len tak slabo a potom strašne teplo z rúk na hor čo to môže byť prosím

stellarstar
12. okt 2024

@kristianll pil a jedol si dosť? Cukor? Nervy? Tetania? Treba ist k dr nech sa na teba pozrie

kristianll
autor
12. okt 2024

@stellarstar jedol som dosť, ale málo pil pravdepodobne tetania alebo srdce 🥲🥲

tinus139
12. okt 2024

Dnes je zle snáď každému 🤨 ja to iste ráno , totálne divne zahmlenie pred očami , slabosť … snazim sa celý deň oddychovať piť dostatok tekutín … snáď zajtra bude už pohode …. Skús si dať magnezium upokojiť sa hlavne

jankafresova
12. okt 2024

@kristianll moze byt aj len docasna vycerpanost alebo zaciatok mensej choroby ale tazko povedat - nepodcenuj to a urcite chod k doktorovi a poriadne sa o tom porad. zapisuj si vsetky priznaky a daj vediet blizkym, ako ti je, aby boli po ruke ak bude treba.

lucia11kob
12. okt 2024

@kristianll stalo sa ti to už aj niekedy predtým?

molu12
12. okt 2024

Záleží aj na veku, u človeka "v rokoch" už by som bola obozretnejšia... Môže ísť o vyčerpanosť, stresy, spojenie s dehydratáciou, alebo začiatok nejakej choroby...kludne aj podobné stavy ako tetania, niečo ako začínajúca panická ataka, psychická záťaž...hlavne treba byť teraz v klude (fyzickom aj psychickom), oddychovať, dostatočne piť.. Keby sa to znova objavilo,alebo zhoršovalo, radšej zájsť na vyšetrenie.