Ahojte, dufam,ze mi niekto poradi. Mam prirodzene kucerave vlasy, ktore ked uschli bez same bez fenu alebo aj cez noc, boli uzasne. No posledne dni su akesi splasnute, bez objemu, bez tvaru, az mam pocit,ako keby sa vyrovnavali 😥 neviete mi niekto poradit, ako im vratit zivot??? Dakujem.
Lucia
používam balea šampón, kondicionér a ostatné prípravky. po nich sú kučierky pekné (okrem pár dní, keď je zlá konštelácia hviezd :D a nepomáha nič :D
Pozdravujem,
praveže som dlhodobo používala Baleu, a z ničoho nič nastal tento problém. Tak som skúsila iné značky, iné produkty, dokonca som skúšala nedávať nič, no stále s nimi neviem dať rady.
medzitým skúšam rôzne olejčeky do vlasov, teraz mám z avonu a v práci na stole mám syoss... aj tie pomáhajú udržať vlasy kučeravé...
postupne mám v pláne skúšať tiež aj iné, lebo moje vlasy, keď si zvyknú na niečo, už to na ne nepôsobí.
švagriná mi teraz objednala dáke veci, dostanem od ježiška 🙂 tak môžem potom odporučiť 🙂
Ahoj, ja mam kucerave vlast a sem tam mam podobny problem. Pouzivas nejake tuzidlo alebo kremy na vlasy? Mne sa najviac osvedcilo jedno z demka, prirodna nemecka kozmetika, nie je drahe a vlasy vobec nelepi, nie su tazke, tym maju pekny objem. A skus si ich vyfenovat na nizkej teplote dolu hlavou. To pomaha objemu.