Prírodný minerálny deodorant

figurantka
21. mar 2017

Ahojte, máte niektorá skúsenosť s prírodným minerálnym deodorantom?

svetlana35
21. mar 2017

@figurantka mam doma, ale nepouzivam, pre mna nic moc...Ak teda mas na mysli ten krystal co sa maca do vody..

cecilia68
21. mar 2017

@figurantka ja na neho nedám dopustiť, používam už dlho iba Ballea deo kristall z DM, lebo mám zlé skúsenosti s všelijakými inými, stále som mala vyrážky od nich...

lorela
21. mar 2017

@figurantka Mala som 2 alebo 3 rôzne, teda rôzni výrobcovia a zakaždým som sa po niekoľkých dňoch strašne vyhádzala. Raz dokonca pálivé veľké červené mapy. Hold, nie všetko prírodné je absolútne naj pre každého 😉.

figurantka
autor
21. mar 2017

Mala som konkrétne na mysli značku Salt od trh Earth Classic. Dnes som si ho kúpila v bio predajni, so super odporúčaniami. Tento sa podľa rad ma použiť na podpazušia, bez toho aby sa mobil do vody. Vyhovuje mi, ze je bez vône. Chcela som vedieť, co je ak účinný proti poteniu. Pár krát som použila driclor, no to sa nedalo vydržať, ja som ho použila presne podľa návodu a mna 3-4 dni svrbenie neznesiteľne podpazušie...

figurantka
autor
21. mar 2017

Ach tie mobily, človek jedno píše a druhé napíše 😉

tenerifka
21. mar 2017

@figurantka tu konkretnu znacku nemam, mam iny, je to taky akoby kameñ bez vone, namoci sa do vody a nanesie do podpazusia. Pouzivam ho len par dni a je absolutne super, funguje zatial na 100%, ale ja sa nikdy nejako extra nepotim, asi to bude individualne

obsadenemeno
21. mar 2017

@figurantka pouzivam uz roky, pre mna naj, ovela lepsi ako bezny antiperspirant plny chemie. Da sa kupit ako kamen, co macas do vody, ale aj v tekutej forme v sprayi.
Je to deodorant, cize poteniu nezabrani, ale v zivote som necitila ze by som zapachala, dokonca aj po cviceni fresh as a daisy 🌹. Este pouzivam znacku "Natural deodorant".

ivana11155
21. mar 2017

Ja mam od znacky Sante aj krystal kamen co sa maca do vody aj deo roll on krystal. Deo roll sa mi paci viac. Nemusi sa macat do vody. Obidva su rovnako bez vone a rovnako ucinne proti poteniu.

ziarifka
21. mar 2017

Používam z DM Ballea deo kristall a funguje perfektne, akurát musím navlhčiť podpazušie, nestačí iba namočiť kryštál. Po holení je pokožka citlivejšia, občas to teda pálilo - na to sa mi osvedčilo namazať sa večer nejakým prírodným olejom a ráno už žiadna negatívna reakcia nebola 🙂 Používa ho aj manžel a tiež je maximálne spokojný.