Prírodné kondómy Fair Squared

amanda12
16. okt 2013

Máte niekto skúsenosti s prírodnými kontomami Fair Squared??? Aké majú zloženie? Mávam dosť problémy, chcela by som vyskúšať tieto prírodné ale neviem ani či sú pevné a čo obsahujú a sú z netu tak mám strach objednať, aby som si neuškodila ešte viac.

dugyna
16. okt 2013

poznam pouzivam uz nejaku dobu, su vyborne, netrhaju sa , a nemam po nich ziadne problemy. kdezto predtym som uz mala pocit ze potrebuejm bezlatexove. avsak tieto by som nemanila za ine, ani raz sa este nepotrhali a ani ziadnen problem sme snimi nemali. myslim ze obaja sme maximalne spokojny. mali sme original a teraz uz dlho kupujeme tie ultra tenke. cize ja mozem len odporucat.

barboragonova
18. nov 2013

A kde ich kupujes?cez internet?

amanda12
autor
20. nov 2013

@dugyna a kde kupuješ? ktoré? môžeš poslať link?

amanda12
autor
20. nov 2013

@dugyna a to používaš tie Fair Squared alebo nejaké iné? lebo ja som písala s tou pani čo predáva tieto konkrétne a ona mi povedala že sú prírodné ale sú latexové

dugyna
22. nov 2013

@barboragonova @amanda12 ano su latexove, kupujem ich na www.ekomarket.sk , mala som aj tie uz asi vsetky.teda taka sadu kde boli vrubkovane tenke a orgonal alebo vona tusim..uz neviem, potom sme kupovali tie orginal a teraz dlho len tie ultra tenke. hej sak som pisala ze som si uz predtym myslela ze mam alergiu na latex. potom som nasla tieto a nasla som super referencie na zahranicnych strankach.
ako naozaj su dobre.netrhaju sa, zatial sa nam ani raz neroztrhli, nie ako hociktore komercne. a nemam po nich ziadne problemy. cize problem nebol v latexe ale asi zlozke lubrukujucej...ine by som uz nekupila.
sak skusi si kupit tu sadu viacero druhovu a uvidis ci ti sadnu.

bubla30
1. feb 2014

@dugyna ahoj, a potom cim su vynimocne, ze su eko? pytam sa, lebo pri beznych mam problem -stipanie a suchost. dakujem

janap76
1. feb 2014

@dugyna ahoj 🙂 aj ja poprosím radu, na tej stránke čo si dala link sú momentálne vypredané. Nevieš prosím ťa poradiť inú 🙂ďakujem

janap76
1. feb 2014

@bubla30 presne to aj ja .... idem hľadať kde sa dajú kúpiť a vyskúšam.

dugyna
3. feb 2014

@janap76 ja to kupujeme tam vzdy a kupim si vzdy viac. ak sa nemylim spominali ze koncom mesiaca budu. a odvtedy nemam ziadne tie problemy ale pouzivam iba teda tieto kodnomy, ja si beriem ze vzdy viacej.

@bubla30 eko su tym ze su co2 neutralne cize vyroba je ekologicka a nevplyva na klimu

meinkonka
6. apr 2014

zenicka a tieto kondomy nepoznate?? nejake skusenosti?? hladam nejake eko kondomy a na tieto som narazila, nakolko tie fair squared su vypredane.
http://www.veganskekondomy.sk/eshop

meinkonka
6. apr 2014

@dugyna ahoj, kuk vyssie, neskusali ste nahodou?

amanda12
autor
18. máj 2014

@bubla30
@meinkonka tie kondomy vyzerajú super, skúšala si ich? dočítala si sa o nich? Skús dať samostatnú tému 🙂 a ak dáš spomeň ma prosím v nej aby ma to tam označilo a aby som mohla sledovať diskusiu 🙂 ďakujem
@janap76
@dugyna
No ja som si ich objednala, tiež už nemali myslim tie 10 ks tak som kupila menej kusové. Ale nevidím žial rozdiel :/ neškodia ale ani nepomáhajú

amanda12
autor
18. máj 2014
silviasasha
8. jún 2016

vidím že to už je staršie fórum ale pridám sa. ja používam glyde lebo sú bez chemky a bez mlieka (tie veci mi nerobia dobre 🙂) kupujem ich tuna http://www.naturveda.sk/glyde-ultra