Ahojte dievcata. Rada by som sa spytala na Vase skusenosti s prirodnymi farbami Logona a Sante. Ja som teraz skusila Sante mahagon a chytila az prekvapujuco dobre, len je to uplne ina farba ako som chcela. Ja som si pred tym farbila s lorealkou na mahagonovo a mam hnede vlasy. Tato sante mi chytila tak do rysavejsia a nie do cervensia. Citala som, ze sa mozu aj odtiene miesat. Tak by som sa rada popytala na Vase skusenosti ake farby a ako pomiesat aby som mala aspon priblizne zelanu farbu. Nechcem mat cervene, len mahagonove. Dakujem.
@amdeis kolegyna si miesa SANTE mahagon s hnedou a vyzera to dobre.
@emogeon ako myslis, ze pred tym? myslis pri chemickej farbe? lorealku mahagon. Uz som z tejto sante vyskusala vsetky ale ziadna nejde do cervena tak ako by som potrebovala, skor ide do takej v skale medzi hnedou a jantarovou. Tazko sa mi definuje odtien. Ale cervenkaste odblesky nemam. Ale najkrajsiu farbu som zatial dosiahla kombinaciou mahagon-hneda, samozrejme nie je cervenkasta.
Nenájde sa niekto, kto používa farbu SANTE odtieň terakotová, alebo prírodne červená? Na Slovensku totiž neviem zohnať Perfect Mousse odtieň 778, ktorú som si dlho kupovala v zahraničí a bola som s ňou maximálne spokojná. Preto by som rada vyskúšala prírodnú farbu sante. Má niekto skúsenosti s touto farbou? Ktorý odtieň sa najviac podobá medenej-ryšavej?
Bio farby na vlasy nájdete na http://bioliving.sk/kategoria-produktu/bio-kozmetika/vlasova-kozmetika/prirodne-farby-na-vlasy/
Ziadna nepouzivate na farbenie vlasov prirodne farby?