Prírodné farby na vlasy Logona, Sante

amdeis
29. jan 2013

Ahojte dievcata. Rada by som sa spytala na Vase skusenosti s prirodnymi farbami Logona a Sante. Ja som teraz skusila Sante mahagon a chytila az prekvapujuco dobre, len je to uplne ina farba ako som chcela. Ja som si pred tym farbila s lorealkou na mahagonovo a mam hnede vlasy. Tato sante mi chytila tak do rysavejsia a nie do cervensia. Citala som, ze sa mozu aj odtiene miesat. Tak by som sa rada popytala na Vase skusenosti ake farby a ako pomiesat aby som mala aspon priblizne zelanu farbu. Nechcem mat cervene, len mahagonove. Dakujem.

amdeis
autor
1. feb 2013

Ziadna nepouzivate na farbenie vlasov prirodne farby?

petronellynka
1. feb 2013

@amdeis kolegyna si miesa SANTE mahagon s hnedou a vyzera to dobre.

emogeon
21. mar 2013

@amdeis a aku farbu vlasov si mala pred?

amdeis
autor
21. mar 2013

@emogeon ako myslis, ze pred tym? myslis pri chemickej farbe? lorealku mahagon. Uz som z tejto sante vyskusala vsetky ale ziadna nejde do cervena tak ako by som potrebovala, skor ide do takej v skale medzi hnedou a jantarovou. Tazko sa mi definuje odtien. Ale cervenkaste odblesky nemam. Ale najkrajsiu farbu som zatial dosiahla kombinaciou mahagon-hneda, samozrejme nie je cervenkasta.

emogeon
21. mar 2013

@amdeis myslela som pred nafarbenim alebo aka je tvoja povodna farba vlasov?

amdeis
autor
21. mar 2013

@emogeon moja povodna farba je bezna hneda, nazvala by som to klasicka fadna.

loulou02811
10. apr 2013

Nenájde sa niekto, kto používa farbu SANTE odtieň terakotová, alebo prírodne červená? Na Slovensku totiž neviem zohnať Perfect Mousse odtieň 778, ktorú som si dlho kupovala v zahraničí a bola som s ňou maximálne spokojná. Preto by som rada vyskúšala prírodnú farbu sante. Má niekto skúsenosti s touto farbou? Ktorý odtieň sa najviac podobá medenej-ryšavej?

adamx
28. okt 2015
Používateľ adamx je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adamx.