Prírodné čistenie podľa Pavela Šíma. Máte skúsenosti?

tynushqa
3. jún 2010

Ahojte,
je tu niekto kto používa jeho metódu prírodného čistenia? a kto s ním ma aj osobnú skúsenosť? Dnes mi známa požičiala jeho knihu - Za tajemstvím zdraví s úsmevem, láskou a rozumem... a musím teda povedať, že knižku som mala do 2 hodín prečítanú a veľmi ma zaujala. Tak šup sem s vašimi skúsenosťami.

ivamera
3. jún 2010

skúsenosti nemám, ale o čom to je? neprezradíš? 😉

tynushqa
autor
4. jún 2010

@ivamera
je to čistenie tela pomocou prírody. Pán Šíma je liečiteľ ktorý používa byliny 🙂 v knihe píše ako sa treba stravovať, čo vynechať, ktoré byliny sú na čo dobré a veľa ďaľších užitočných info. Liečil už veľa ľudí, aj známych. Mne tú knihu požičiala jedná pani ktorá keď videla akú mám alergiu, tak povedala aby som si pre ňu prišla na druhý deň. Kniha bola super, a teraz začínam "čistenie" 😉 len musím si ešte nakúpiť nejaké byliny 😀

ivamera
4. jún 2010

Dakujem za info, znie to zaujímavo 😉
a ak budeš mať aj nejaký link na kníhkupectvo kde sa prípadne dá kniha zakúpiť tak šupni ho tu.
pekný deň

tanikaaa
4. dec 2014

@tynushqa pekny den , ja som sa podla simu cistila a fakt pomohol robila som to 3 roky a mozem lken a len odporucit , teraz sa uz necistim a mam zatvorenne byliny a zmesy doma a ak by ste chcela predam ich, dakujem ak chcete pytajte sa fakt to ucinkuje

sami51
3. feb 2015

@tanikaaa
@tynushqa ahojte, nemate prosim na predaj knihu od pána šIMU? dakujem

tanikaaa
3. feb 2015

@sami51 ja som mala tie jeho 2 vydania viem ze som jednu darovala susedke a druha by mala byt doma , doma pozrem to a mam aj tie bylinky ak by ste chcela

sami51
3. feb 2015

@tanikaaa prosim daj vediet ze ci si tu knihu nasla. a ake bylinky mas??

sami51
5. feb 2015

@tanikaaa ahoj, nasla si tu knihu?

daneso
5. feb 2015

@sami51 knihu si môžeš objednať príde na dobierku z jeho stránky v pdf nie je nikde 😊 na jeho stránke môžeš objednať

sami51
5. feb 2015

@daneso ja mam v pdf stiahnutu, len sa mi to nechce citat z pc a tlaciaren nemam, dakujem , objednam 🙂

daneso
5. feb 2015

@sami51 skús prepočítať vytlačenie niekde vonku a poštovné s knihou možno to vyjde lacnejšie to poštovné je drahé ako sviňa a ešte dobierka z Čiech a prepocitane aktuálnym kurzom na poste

sami51
6. feb 2015

@daneso ano, myslela som na to 🙂

alenka7777
7. júl 2015

@tynushqa az teraz som natrafila na tuto temu.pomohlo tie vyplachy bylinkami na alergie?

alenka7777
7. júl 2015

Rada by som obnovila temu...niekto so skusenostami s cistenim organizmu podla simu?