Prírodné antibiotikum Cordyceps

vojtekovad
8. apr 2014

Používate Cordyceps? Od akej firmy? a aké máte s nim skúsenosti??

zarralea
8. apr 2014

Ahoj s cordycepsom som spokojná berieme ich cela rodina . Partnera som mala dosť často chorého nakoľko pracuje v horúčave tak si vies predstavit co to je v zime dávam mu to uz dva roky a musim poklopat jeho imunita sa zlepšila tohto roku nebol chorý vôbec vrelo odporúčame

vojtekovad
autor
10. apr 2014

@zarralea a od akej firmy?

zarralea
10. apr 2014
vojtekovad
autor
10. apr 2014

Ďakujem 🙂

ešte má niekto nejaké skúsenosti s inou firmou?

janka7519
27. sep 2015

Ahojte, beriem cordyceps uz 3 mesiac, mval som kutiky a vyrazky, po mesiaci mi to zmizlo, konecne nevedela som sa toho zbavit,.
Beriem iba certifikovane z UK od MEDICUM SK, http://www.medicum.sk/kategoria/imunita/cordyce...

CORDYCEPS
Pomáha v prevencii hyperglykémie (diabet typu 1 alebo 2) a poskytuje zlepšenie citlivosti na inzulín
Podporuje pravidelný srdcový rytmus, znižuje hladinu cholesterolu, inhibuje zrážanie krvných doštičiek
Regulácia narušené prenosu signálu v nádorových bunkách (prenos signálu je komunikácia buniek s ich prostredia
prostredníctvom receptorov a signálnych molekúl
Selektívna inhibícia syntézy RNA, čo umožňuje narušenie syntézy proteínov v rakovinových bunkách
Podporuje imunitný systém v boji proti infekciám (vírusová hepatitída) pečene
Indukcia tumorcelapoptose (programovanej bunkovej smrti)
Inhibícia angiogenézy (tvorba nových krvných ciev v tkanive karcinómu)
Ochrana pred poškodením obličiek
Posilňuje imunitný systém
Liečba chronických zápalových ochorení
Odolnosť voči infekčným chorobám
Aktivita ako antioxidant a čistič voľných radikálov
Inhibícia celmutaties
Inhibícia replikácie vírusu tumoru
Indukcia metylácie nukleových kyselín

lia
11. apr 2016

@zarralea kde prosim vas kupujete výrobok?

buckeye
11. apr 2016

Ako tak citam zasa ucinny liek na vsetko?? Ak blokuje syntezu RNA, blokuje ju aj v zdravych bunjach, takze asi neblokuje nic,

buckeye
11. apr 2016

Este doplnim, cordyceps je typ parazitickych hub, existuje asi 400 poddruhov, niektore napadaju aj zivocich, napr mravce, latky izolovane z nich mozu mat farmaceuticke vyuzitie, ALE testy sa zatial robili na mysiach a koncetrovane izolaty, tej ktorej zlozky, tj ako celok c susenom stave vam moze byt na dve veci, resp vacsina hub obsahuje vit B (preto ten ucinok na kutiky) a betaglukany, mineraly..ale to nema taky ucinok multisuper lieku ;)

zarralea
12. apr 2016

@lia ja bývam v ke a kupujem ho na vodnej v tej cajovni