Prírodná liečba endometriózy

flowerlys_z
17. sep 2018

Ahojte, je tu niekto kto sa prírodne lieči s endometriózou, alebo s tým ide začať? ....

reenie
17. sep 2018

akupunktúrou..ja som sa neliečila, ale viem, že moja akupunkturistka v BA, má dobré výsledky, niekoľko dievčatám pomohla,,nájdi si takého, čo robí aj tie čínske čaje, je to dobrá kombinácia, viem, že aj v Košiciach je taký, ale neviem meno..

flowerlys_z
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
flowerlys_z
autor
17. sep 2018

@reenie ako pozerám, tak toto ma zrovna nezaujalo .... a po ďalšie - drahé ... :/

citronely
17. sep 2018

@flowerlys_z ja som mala aj akupunkturu aj cinske caje, aj zmena stravy, ricinove oleje a nepomohlo mi absolutne nic z toho. Cinske caje ma vysli tak okolo 70€ na mesiac a ze by som pocitovala nejake zmeny ani ne. ale tak asi je kazde telo ine mozno niekomu to zabere

appletree
17. sep 2018

ja osm skusila akupunkturu 10x- nepomohla. Trochu pomohla dieta - bez cukru a glutenu.

flowerlys_z
autor
18. sep 2018

@appletree ahoj napísala si, že trochu pomohla diéta - bez cukru a gluténu.. ako to myslíš, trochu pomohla? 🙂 ďakujem

melinda0011
22. sep 2024

Ahojte, neskúšala niektorá z vás fytoprogesteron (Wild yam) + talaromycin (napr. Gynogesin)? Čítam že niektoré skúšali Vitex, TCM alebo enzým serrapeptázu, neviem sa rozhodnúť čo vyskúšať ako prvé. Doktorka mi na čokoládovú cystu na vaječníku predpísala hak (Dienorette) a chcela by som to najprv skúsiť prírodnou cestou, keďže hak som nikdy nebrala a mám z nej obavy. Ďakujem za všetky rady 😊