Ahojte žienky, chcela by som poradiť nejakú dobrú prírodnú kozmetiku bez parbénov a vaše skúsenosti....ďakujem za odpovede 🙂
Ahoj 🙂 pozri stránku naureus sk,tam je veľa dobrej prírodnej kozmetiky,ponio alebo manna.....popozeraj a uvidíš....ja som vyskúšala viacero produktov z týchto stránok a môžem len odporúčať ;)
a máte skúsenosti so značkou : weleda, alverde a sanct bernhard???
ahoj @modraorchidea ak by si chcela vyskúšať nemeckú bio kozmetiku PURE ELEMENTS pozri na môj blog a profil. kozmetika má BDIH certifikáciu, je bez akýchkoľvek umelých konzervantov, vhodná aj pre vegánov a je jednou z najpredávanejších bio značiek v DE.
Super je BIO Fresh Cosmetics Probiotický denný krém. Je perfektný nedám na neho dopustiť a nestojí veľa. Treba vyskúšať !!
Leontina16 , ja som si ten krem už objednala a môžem len s tebou suhlasiť super . Kvalita ma velmi prekvapila veľmi dobrá konzistencia a cena , je veľmi zauijmava a prijateľná.
@modraorchidea pouzivam citrusovy deodorant od weledy,a mm mi ho mina tiez 🙂 a kremiky nejaky uvazujem kupit,asi z tej ruzovej sady...
@lululka555 ja si idem tiež objednať niektoré výrobky...a nemajú tieto výrobky aj v lekárni?
@modraorchidea mam este olej na celulitidu od nich a masazny olej s arnikou. Ja som kupila v DM,ale mozes objednat aj z netu,zo stranky weleda napriklad. V DM mali maly vyber tejto znacky. A myslim,ze aj v lekarnach asi bude.
Ahojte. Výborná je tiež aj topvet, sama používam aj ponúkam ďalej. Zatiaľ sú len pozitívne ohlasy 🙂 A zistila som, že aj lekárne majú túto značku. Ak by niekoho zaujímalo viem dať lepšie ceny ako sú na nete
Slovenska kozmetika dulcia.sk
ja mam dobru skusenost s pure elements (len skoda ze nemaju nic na vlasy 😒) a vyskusala som zopar vyrobkov od saloos a tiez spokojnost. naopak weleda pre deticky nam az tak nepomohla (ale ani neposkodila- od nich som mala jedno super telove mlieko zase) s kozmetikou treba vyskusat viac aby clovek nasiel to prave pre seba 😉
Já mám skvělou zkušenost s kosmetikou Lavera, ale i Weleda je podle mě super. Zkoušela jsem i Alverde, není špatná, ale třeba krémy na obličej mi od něj nevyhovují 🙂
ja tiez budem musiet na prirodnu prejst lebo maloco mi robi dobre na plet :(
Pre mna jednoznacne DULCIA. nechavam si ju dovazat zo Slovenska lebo je fakt vyborna. Pripadne pouzivam este cisty mandlovy olej a jablkovy ocot ako tonikum nakolko mam problemy s pletou
Ahojte. Aj ja som začala používať prírodnú kozmetiku a objednávam si ju cez internet. Ja som veľmi spokojná. Majú v ponuke okrem kozmetiky a výživové doplnky. Nakoľko sa snažím žiť zdravo a dopĺňam si vitamíny a pomocou výživových doplnkov. Objednávam zo stránky www.naturonline.sk a som max spokojná. 🙂 Vrelo odporúčam.
Ahojte chcela by som obnovit temu. Mozte mi poradit dobry prirodny pletovy krem. Posledne som si objednala nejaky olej z Welledy a hrozne som sa vyhadzala. Minuly tyzden som vyhodila micelarnu vodu kedze som citala, ze nie je dobra na plet a odlicila som sa kokosovym olejom a na druhy den som mala vyrazky pod okom. Zacal sa mi pod okom asi pred 3 mesiacmi vytvarat ekzem a neviem sa toho zbavit, nikdy som s pletou problemy nemala tak by som potrebovala poradit s cim mate dobre skusenosti vy? Dakujem za rady
Kupujete si prírodnú kozmetiku aj v drogérke, či skôr v nejakom špeciálnom obchode? Ja nikdy neviem čo vybrať, popravde sa moc ešte do tej prirodnej nerozumiem... Ďakujem 🙂
existuje kopec značiek, ktoré sa dajú zohnať na FB alebo sashe, napr. Navia, v auparku je predajna Havličkova prírodna lekáreň - majú aj vzorky. v dm je celá rada alverde.
@alenus454 v drogérii napr. Bione, na nete napr. Manna Mydla.
@alenus454 Kupujem pravidelne naomibiocosmetics v dm drogerii. Skus pozret.
@jana_moro áno, v DM majú veľa takejto kozmetiky. Úplne som zabudla 🙂.
Super baby, moc vám ďakujem, pojdem pokukať ;)
@alenus454 ja som od manžela dostala taky mix bio kozmetiky, pozri www.skatulienka.sk
ja používam kozmetiku od Oriflame...táto kozmetika je bez parebénov, bez silikónov a nie je testovaná na zvieratách....som veľmi s ňou spokojná...ak by ste mali záujem o viac informácií napíšte mi správu
Mozem odporucit značku topvet, používa ho uz cela moja rodina od mojej dcerky az po babku 😊
Ja viem odporucit happyskin, cela rodina tuto prirodnu kozmetiku uz roky pouzivame a velka spokojnost. Dokonca pomaha aj na problemovu kozu (akne, ekzemy). My mame doma od nich asi uz vsetko 😃 krem na nohy, sampony, kondicioner, telove, mydla maju neskutocne, pletovy krem...masku... no proste super a kazdemu co som odporucila si nevie vynachvalit!
kazda prirodna kozmetika je dobra