Prípravok proti striám

kiwwi
29. jún 2012

Ahojte maminy, chcela by som sa spýtať, aký krém je najlepší, resp. niečo odskúšané na minimalizovanie strií počas tehotenstva. Rada by som sa im vyhla, alebo aspoň trošku im predišla. Ďakujem

gubcikova
29. jún 2012

ak máš na to predispozície sa tomu nevyhneš.ja som krémovala jak tela každý deň a v 9mes.hup a boli strie a to som pribrala len 13kg

baramborka
29. jún 2012

možeš používat aj ten najexklusif krém... natieram sa od 10tt, doteraz nič, a teraz v 40tt , bum bruško , boky , zadok .... ale mne vyhovoval krém od Nivea s Q 10 a aj z DM baby love... 🙂

ibajeho
29. jún 2012

Ja som používala olej od hipp pre tehulky a mám ich malo, takze asi pomáhal 😉

p3tra11
29. jún 2012

@kiwwi ja mam od eucerin olej proti striam... zatial spokojnost a to sa natieram ako blesk - kedy tedy 😀

kiwwi
autor
29. jún 2012

@p3tra11 diky. Z lekárne či voľno predajný v drogérii?

vefi89
29. jún 2012

protí tomu nič nespravíš... ja som sa nenatierala vôbec, celé tehu som nemala jedinú striu, a pri pôrode sa mi spravili na stehnách, aj na prsiach...

kiwwi
autor
29. jún 2012

ja viem, že je to o predispozíci atď atď. Len by som si chcela trochu pomôcť.

danjelca
29. jún 2012

z DM bio kokosový olej...perfektne sa rozotiera krásne voní, nelepí..

acim
29. jún 2012

ElastiQ natierala som si kazdy den rano a vecer, ani jedna stria na bruchu 😉 a to som pribrala pekne 17kg 😔

p3tra11
29. jún 2012

@kiwwi z lekarne... nejakych 14 eciek...

baskamisko
29. jún 2012

nemate niektora skusenosti s GS mamastrie? dostala som ho ako darcek 😉

jurkovamiluska
29. jún 2012

jednoznacne modra indulona, vsetky kremy stoja za prd 😀 a dokonca je najlacnejsia

monickapd
29. jún 2012

indulona 😉

mimzy123
29. jún 2012

@kiwwi @p3tra11 ja som tiež používala eucerin a nemám ani jednu striu, každý večer som sa tým natierala, až som bola celá mastná, ale pomohlo

graceful9
29. jún 2012

@kiwwi to je geneticky dané, ja som sa natierala a pribrala som 15 kíl a vypadám otrasne,,,,kamoška sa nekrémovala a nemá ani jednu,,,,

wieruss
29. jún 2012

co najmastnejsi krem, ja som pouzivala Neutrogenu s olejom a po kazdom sprchovani este som vymasirovala poriadne prsia, brucho, boky, stehna s olejom 😉 a stria ani jedna az ked mi nabehlo mlieko tak sa mi potrhali prsia, ale tomu sa nedalo zabranit 🙂

cristi
29. jún 2012

indulona s extraktom olivoveho oleja a k tomu velmi pekne vonia 🙂 inak mam strie na stehnach a bokoch ,ktore sa mi vytvorili davno pred mojim otehotnenim...ale na bruchu nemam ani jednu ciarku 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danu
30. jún 2012

@kiwwi pozri, pripadne sa opytaj v temach, na ktore ti dala linky katren