Prijímanie tekutín počas noci

19. okt 2021

Aj vám sa stáva, že pred spaním musíte vypiť aspoň pohár vody a počas noci mať pri sebe väčší pohár s vodou alebo fľašu lebo sa v noci budite na to, že sa potrebujete napiť? Prípadne idete do kuchyne po pohár vody? Mne sa to stáva počas noci aj 5-6x a po pár minútach musím utekať na wc. Neviem kvôli tomu pridáme v noci spať. Máte ešte niekto podobný problém? Ako to riešite?

zitaje
19. okt 2021

Riešila by som to s dr. Nezdá sa mi to ok.

pribinak
19. okt 2021

Skontrolovať cukor

h2
19. okt 2021

Aj ja sa zvyknem napiť, keď sa náhodou v noci zobudím, ale nebudím sa na smäd, skôr sa napijem zo zvyku. Budiť sa 5-6x za noc na smäd určite nie je v poriadku. Skús zavolať svojmu Dr. a poradiť sa.

ivaa_
19. okt 2021

Ja to robim skôr z dôvodu ze sa budim na velmi suche hrdlo neda sa mi prehltat, preto pijem

kaktus87
20. okt 2021

Nemáte prekurene?

simsalabim
20. okt 2021

Urcite skontrolovat cukor, toto nie je v poriadku. Ja mavam od detstva pri posteli pohar s vodou a ked sa prebudim, tak si vzdy chlipnem, ale takmer nikdy ten pohar nevypijem ani spolovice. Vacsinou su to dva tri hlty.

lylyjana
20. okt 2021

Skusila by som pit ovela viac vody pocas dna a minimalne 1hod pred spanim uz nic

lilli68
20. okt 2021

Moja dcéra to tak mala, zistili jej diabetes

autor
20. okt 2021

@kaktus87 nie nefajčím ani nepijem alkohol čiže z tohto to nebude

tncka
20. okt 2021

Kaktus87 sa pytala na teplotu v byte,ci neprekurujete😅inak ta tvoja odpoved ma pobavila🤣🤭

simca06022011
20. okt 2021

Nezda sa mi to ok vobec...

silviazlat
20. okt 2021

Mala som to v tehotenstve a po pôrode. V noci som vypila aj liter vody

autor
20. okt 2021

@tncka tak som to veľmi nepochopila no ... Ale nie neprekurujeme ... V noci máme tak 16-18°C

kaktus87
20. okt 2021

Áno, ako píše @tncka :D ja napr. na noc vypínam radiátory, pamatam si, že keď bol syn ešte malý, tak vo vykurovacej sezóne sa budil často na mlieko🙂

luccija
20. okt 2021

Buď to máš ako zlozvyk, alebo zdr.problem.Cez deň tiež vela piješ?telo má v noci oddychovať spat si vyspatá po takej noci?

luccija
20. okt 2021

Kamaratkinej dcére sa tak prejavil diabetes