Aj vám sa stáva, že pred spaním musíte vypiť aspoň pohár vody a počas noci mať pri sebe väčší pohár s vodou alebo fľašu lebo sa v noci budite na to, že sa potrebujete napiť? Prípadne idete do kuchyne po pohár vody? Mne sa to stáva počas noci aj 5-6x a po pár minútach musím utekať na wc. Neviem kvôli tomu pridáme v noci spať. Máte ešte niekto podobný problém? Ako to riešite?
Skontrolovať cukor
Aj ja sa zvyknem napiť, keď sa náhodou v noci zobudím, ale nebudím sa na smäd, skôr sa napijem zo zvyku. Budiť sa 5-6x za noc na smäd určite nie je v poriadku. Skús zavolať svojmu Dr. a poradiť sa.
Ja to robim skôr z dôvodu ze sa budim na velmi suche hrdlo neda sa mi prehltat, preto pijem
Nemáte prekurene?
Urcite skontrolovat cukor, toto nie je v poriadku. Ja mavam od detstva pri posteli pohar s vodou a ked sa prebudim, tak si vzdy chlipnem, ale takmer nikdy ten pohar nevypijem ani spolovice. Vacsinou su to dva tri hlty.
Skusila by som pit ovela viac vody pocas dna a minimalne 1hod pred spanim uz nic
Moja dcéra to tak mala, zistili jej diabetes
@kaktus87 nie nefajčím ani nepijem alkohol čiže z tohto to nebude
Kaktus87 sa pytala na teplotu v byte,ci neprekurujete😅inak ta tvoja odpoved ma pobavila🤣🤭
Nezda sa mi to ok vobec...
Mala som to v tehotenstve a po pôrode. V noci som vypila aj liter vody
@tncka tak som to veľmi nepochopila no ... Ale nie neprekurujeme ... V noci máme tak 16-18°C
Buď to máš ako zlozvyk, alebo zdr.problem.Cez deň tiež vela piješ?telo má v noci oddychovať spat si vyspatá po takej noci?
Kamaratkinej dcére sa tak prejavil diabetes
Riešila by som to s dr. Nezdá sa mi to ok.